2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: BTV šventės – su įžūliomis pelėmis, visomis V. Šerėno moterimis ir nesutaikomais priešais

2013-12-18
 
Vytautas Šerėnas

Vytautas Šerėnas

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Šventinė nuotaika ir programa į  BTV atkeliaus  pirmadienį, gruodžio 23 -ąją dieną. Kūčių išvakarėse  - du puikūs filmai apie Jėzų Kristų. „Lemiamas tyrimas" papasakos, kokiomis aplinkybėmis Jėzus buvo apkaltintas ir nubaustas, o iš karto po jo - šokiruojantis Melo Gibsono šedevras  „Kristaus kančia", tiksliai atvaizduojantis, kaip atrodė nukryžiavimas.

Kūčių vakarą „Be tabu" ir Ko komanda 15-ojo gimtadienio proga rengia tikrą puotą, kurios metu bus paskelbti visi tie, kurie pastaraisiais metais pasižymėjo savo darbais, kurie džiugino ar liūdino. Sužinosite, kodėl „Už tylą" bus apdovanotas Andrius Šedžius, kas nusipelnys apdovanojimo „Už Lietuvą", kodėl Antanas Nedzinskas yra „meilės auka", bei kas vertas  „kovotojo" titulo. „Be tabu" ir Ko komanda žiūrovų teismui iš viso ketina pateikti dešimt nominacijų. Gimtadienio šventėje prisiminsime nuotaikingiausius laidų epizodus, žiūrovai turės galimybę trumpam pažvelgti į laidų filmavimo užkulisius. Kūčių vakarą BTV žiūrovus linksmins „Pop Ladies", "Džentelmenai", Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, „El Fuego", „Patruliai" bei kitos žvaigždės.

Per  šventes jums - specialiosios BTV „Yra kaip yra" laidos. Šios laidos vedėja Asta Stašaitytė- Masalskienė bandys sutaikyti didžiausius priešus. Ar gali susidraugauti gėjai su homofobais? Ką daryti, jei per šventes apsinuodijote? Kaip pasitikti artėjančius naujuosius? Kokios ateinančių metų prognozės? 

Į BTV šį sezoną sugrįžusi „Dviračio šou" komanda taip pat ruošiasi Kalėdoms ir Naujiesiems metams. Legendinė laida planuoja savo 20-metį, per kurį  žada būti visko. Kad nepamirštumėme nieko, ką prisiminti būtina, laidos vedėjas Vytautas Šerėnas nusprendė į pagalbą pasikviesti keturias savo moteris. Jam šios laidos metu talkins gražuolės, kartu su juo vedusios laidą - Kristina Savickytė, Inga Jankauskaitė, Neringa Varnelytė bei Ilona Penkauskienė.  „Dviračio" šventės metu žiūrovai gali tikėtis išvysti pačius geriausius reportažus viso „Dviračio šou" istorijoje, kurių per tiek metų prisikaupė tiek daug, kad apsispręsti, ką rodyti, buvo labai sudėtinga. Laidos kūrėjams teko iš geriausių reportažų išrinkti tik pačius pačius geriausius.  Žiūrovų lauks pokalbiai ir atsiminimų dalybos su aktoriais stipriai prisidėjusiais prie „Dviračio šou" kūrybinės sėkmės - Kristina Kazlauskaite, Arūnu Storpirščiu, Arūnu Valinsku, Mindaugu Balčiūnu ir kitais. 

Naujuosius pasitinkant - BTV žiūrovai turės galimybę išgirsti, ką apie ateinančius metus mano Mauzeris ir Sūrskis. Kokie buvo šie metai? Bus aptarti svarbiausi šalies politiniai įvykiai, didžiausios intrigos, įdomiausios skyrybos. Pelės apžvelgs praėjusius metus bei bandys nuspėti ateinančius šventiniame šou „2014 - Naglos pelės metai".

Viena populiariausių BTV laidų „Prajuokink mane" kviečia didžiąsias metų šventes sutikti smagiai bekvatojant. Geriausi ir daugiausiai populiarumo sulaukę metų laidų dalyviai, didžiausių piniginių prizų laimėtojai ir žinomiausios Lietuvos muzikos grupės susirinks laidoje „Prajuokink Kalėdas" ir stebins dar nematytais savo humoristiniais bei muzikiniais pasirodymais. Šventiniam paradui vadovaus žodžio kišenėje neieškantis laidos vedėjas Algis Ramanauskas. Vertinimo komisijoje - Violeta Mičiulienė, kuri kartais bus švelni ir moteriška, o kartais tiesiog išvers iš koto savo originaliais juokeliais. Ir šmaikštusis Mindaugas Sėjūnas, kuris prisipažįsta, kad jį prajuokinti švenčių metu nebus sunku. Šventinės laidos dalyvių laukia ne tik gera nuotaika, bet ir didžiuliai piniginiai prizai.

BTV žiūrovus džiugins ir  puikios kino juostos, tokios kaip „Stebuklinga žaislų krautuvėlė"  - filmas apie žaislų parduotuvę, kurioje išsipildo drąsiausios svajonės kartu su Natalie Portman ir Dustinu Hoffmanu, „Kalėdos Bostone" apie tikrą draugystę ir mažus šventinius stebuklus, kultinis Emilio Vėlyvio filmas „Zero 2", nuostabioji „Hercogienė" su Keira Knightley - tikra istorija apie kupiną intrigų anglų aukštuomenės gyvenimą.

BTV eteryje per šventes nebus užmiršti ir patys smagiausi rusų miuziklai su garsiausiomis rusų žvaigždėmis. „Šaltukas", „Raudonkepuraitė" , „Sniego Karalienė" ir „Pelenė".

Atraskite šventinę pasaką kartu su BTV, čia Kalėdos yra Kalėdos.   

 

Kontaktams:

8 5 243 10 53

gediminas@lnk.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-18 08:46
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media