2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Eteryje – aštuntasis „Pasivaikščiojimų” sezonas

2018-10-03
 
Pokalbis su poete Indre Valantinaite

Pokalbis su poete Indre Valantinaite

LNK grupė pristato jau aštuntąjį televizine klasika tapusios laidos „Pasivaikščiojimai" sezoną. 
Šeštadienį 20.30 val. per „Info TV" - pirmoji naujojo sezono laida su poete Indre Valantinaite.
Per aštuonerius metus „Pasivaikščiojimai" kelis kartus keitėsi: laida išbandė įvairius vizualinius sprendimus, rinkosi pačias netikėčiausias lokacijas ir net pasitelkė animaciją. Nepakeičiamas laidoje liko tik jos sumanytojas ir vedėjas Rytis Zemkauskas, šiandien „Pasivaikščiojimus" kuriantis šalia daugybės kitų savo darbų, pareigų ir projektų.

 

„Tai laida, kuri man tebeteikia didžiausią džiaugsmą. Ir ypač pastarieji sezonai, kuriuos pavadinau „Pasivaikščiojimai. Nauja karta". Šiose laidose pristatau jaunus šviesius Lietuvos žmones - mokslininkus, menininkus, žurnalistus. Jų idėjos ir veikla kuria naują valstybę: geresnę, skaidresnę, europietišką, mažiau priklausomą nuo praeities. Su šiais žmonėmis būti ir kalbėtis man yra didelė dovana ir privilegija, o pristatyti juos visuomenei laikau savo pareiga. 
Tad naujajame sezone pamatysite rašytoją Rimantą Kmitą, filosofą Paulių Gritėną, poetę Indrę Valantinaitę, ko gero jauniausią Lietuvos profesorių Audrių Alkauską ir kitus jūsų dėmesio labai vertus žmones.Ir dar - laidos buvo filmuotos pavasarį ir vasarą, tad bus proga prisiminti šilumą", - sako Rytis Zemkauskas.

 

Ar jis eina pasivaikščioti ir be kamerų? „Keisčiausia, kad visą gyvenimą buvau važiuojantis, o ne vaikščiojantis žmogus, o štai dabar kuo toliau tuo dažniau einu pasivaikščioti ir kaip tik tomis akimirkomis man kyla naujų projektų idėjos, scenarijai ar paskaitų temos. Tad taip, mane dabar galima sutikti kur nors pakeliui prie jūros...", - šypsosi Rytis.

Nauji „Pasivaikščiojimai" - šeštadienį 20.30 val. per „Info TV".

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-10-03 10:38
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media