2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Donatas Montvydas praneša apie planus televizijoje

2018-05-04
 
Donatas Montvydas

Donatas Montvydas

Trys nauji kūriniai per ateinančius du mėnesius, dar viena muzikinė premjera rugsėjį - Donatas Montvydas muzikinių naujienų šiems metams žada tikrai nemažai. Šiandien atlikėjas pristatė ir dar vieną - kartu su Egidijumi Dragūnu įrašyto kūrinio „Nieko verta" naujausią remiksą. Pastaroji daina muzikos platformose jau perklausyta daugiau nei 10 milijonų kartų ir buvo pripažinta auksiniu bei platininiu singlu. 
Vieną po kito leisdamas klausomiausius šalyje tampančius kūrinus, atlikėjas šiandieną skelbia ir dar vieną džiugią naujieną - jis penktą kartą taps „Lietuvos balso" projekto mokytoju.
„Kiekvieną kartą sakau, kad vengiu televizijos dėl to, jog daugeliui projektų aš kaip atlikėjas nieko negaliu duoti. Galėčiau sakyti, kad bene vienintelis projektas šalyje, kur jaučiu, kad aš, kaip dainininkas ir kūrėjas galiu kažką duoti žmonėms, yra „Lietuvos balsas". Čia su savo patirtimi ir nuomone galiu nuteikti, daryti įtaką, niekas manęs nevaržo, nei prodiuseriai, nei televizija. Plius gera kompanija ir daug linksmybių",- neslėpdamas sako Donatas Montvydas. 
„Vertiname ilgametę kūrybos namų ELITAZ partnerystę su Donatu Montvydu, kartu esame įgyvendinę išskirtinių projektų, o „Lietuvos balsas" be Donato apskritai yra sunkiai įsivaizduojamas ir ne tik todėl, jog jo komandos nariai trejus metus iš eilės tampa projekto nugalėtojais, bet ir todėl, jog jis įkūnija labai daug projekto vertybių: jo balsas, jo muzikos pojūtis, jo pagarba scenai yra tie dalykai, kurie jį daro tikru „Lietuvos balso" veidu", - sako projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.
Pats Donatas patikina, jog džiaugiasi, jog jo kolega antrus metus bus Leonas Somovas ir mano, jog svarbiausia projekte - geras „vibe‘as" tarp mokytojų. Tačiau atlikėjas nesikuklina - noras nugalėti ir ketvirtą kartą niekur nedingo, todėl pergalės sieks ir šį sezoną.
„Aišku, kad ir vėl tikiuosi pergalės. Tačiau tai nėra svarbiausias mano siekis projekte. Mūsų, mokytojų, svarbiausia užduotis talentingus atlikėjus nukreipti teisingai, nors neslėpsiu, jog labai smagu būtų ir vėl dirbti su potencialiu laimėtoju. Praeitą sezoną jau įrodžiau, kad mano dalyvių sėkmė nėra joks atsitiktinumas, todėl daugiau įrodinėti man nebėra ko",- šypsosi Donatas Montvydas.
Naujasis šeštojo sezono mokytojas patikina, jog penktą kartą atsisėdus į mokytojo kėdę, dalyviams jį nustebinti bus tikrai sunku. 
„Nekeliu sau užduočių surasti kažką konkretaus. Noriu gyvos staigmenos, netikėtumo momento. Jau turėjome visko, todėl dabar norisi kažko ypatingo, kas dar galėtų nustebinti ir tikrai ne tik vokaline prasme, - sako Donatas Montvydas išduodamas, kokio stiliaus atlikėjus paliktu kitas kėdes užimsiantiems mokytojams, - aš atstovauju moderniai ir šiuolaikinei pop kultūrai, mano komandos dalyvis turi norėti būti žymus ne tik Lietuvoje, bet siekti patekti ir į pasaulinius topus. Nesitikiu dirbti su klasikiniais atlikėjais, juos palikčiau kitiems mokytojams. Man norisi drąsaus ir modernaus jaunimo, kuris savo talentu galėtų garsinti Lietuvą."
Netrukus naują mokytoją pristatys galingas „Lietuvos balso" mokytojų šou, kuriame dalyvaus ir Leonas Somovas bei Donatas Montvydas.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-05-04 18:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media