2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Naujas LRT sezonas: atsinaujinusios aktualijų laidos

2020-08-21
 
Kodas 30. E. Bla=evi2 LRT nuotr.

Kodas 30. E. Bla=evi2 LRT nuotr.

Nuo rudens, prasidėjus naujajam LRT TELEVIZIJOS sezonui, kai kuriose aktualijų laidose su žiūrovais sveikinsis nauji vedėjai. Politinių diskusijų laidą „LRT forumas" ves žurnalistė Nemira Pumprickaitė. Du sezonus laidą vedusį žurnalistą Raigardą Musnicką toliau matysime „Dienos temoje", prie kurios vedėjų Ritos Miliūtės, Rasos Tapinienės ir Mindaugo Jackevičiaus taip pat prisijungs LRT žurnalistas Deividas Jursevičius. Pagrindine „Laba diena, Lietuva" vedėja taps Guoda Pečiulyte, iki tol laidą vedusi pasikeisdama su D. Jursevičiumi.
„Žiūrovai LRT vertina už operatyvią, kokybišką ir patikimą informaciją, nuomonių įvairovę, - tokiais principais vadovausimės ir nuo rudens prasidedančiame naujajame sezone. Įsijungę LRT TELEVIZIJĄ žiūrovai ras visas pamėgtas aktualijų ir žinių laidas. Jų formatas nesikeis, tačiau kai kuriose ir jų išvysime naujus vedėjus", - pokyčius komentuoja LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.
Dar viena naujojo sezono naujiena yra susijusi su rinkimų tema - LRT TELEVIZIJOS projektas „Kodas 30". Keturių dalių projektą „Kodas 30" LRT TELEVIZIJA parodys rugpjūčio 31 d. ir rugsėjo 1-3 d., nuo 21.30 valandos. Išmėginti jėgas specialiai įrengtoje TV studijoje-pabėgimo kambaryje LRT pakvietė Seimo rinkimuose dalyvausiančias politines partijas. Dalyvauti žaidime ir pamėginti kaip įmanoma greičiau išsilaisvinti iš pabėgimo kambario įdėmiai stebint TV kameroms pasiryžo 14 partijų.
Vilniečiai ir miesto svečiai taip pat turės progą įveikti „Kodas 30" iššūkį - rugpjūčio 27-30 d. jis veiks Katedros aikštėje, iš kurios vyks specialiosios LRT transliacijos ir naujojo LRT sezono pristatymas. Komandos kviečiamos registruotis iš anksto. Be registracijos gyventojai galės pertraukų metu pasivaikščioti po kambarį ir čia apžiūrėti įrengtą ekspoziciją apie svarbiausius Lietuvos trisdešimtmečio įvykius ir asmenis.
Visuomeninis transliuotojas LRT yra vienintelė Lietuvos žiniasklaidos grupė, kuri žinias atnaujina visą parą - naujausias žinias kas valandą transliuoja LRT RADIJAS. Portalas LRT.lt naujienas taip pat rengia anglų ir rusų kalbomis.
LRT iš viso valdo 7 žiniasklaidos priemones: 2 televizijos programas (LRT TELEVIZIJA, LRT PLIUS), 3 radijo programas (LRT RADIJAS, LRT KLASIKA, LRT OPUS), pasaulio lietuviams skirtą LRT LITUANICĄ ir naujienų portalą LRT.lt.

 

Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-08-31 10:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media