2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Televizijoje debiutuojantis Marius Čižauskas nusivylė: man žadėjo, kad būsiu pagrindinis vedėjas

2018-04-24
 
Marius Čižauskas

Marius Čižauskas

„Mane įkvėpė Giedrius Savickas. Pamačiau laidą su juo, prajuokino. Nusprendžiau pabandyti ir aš", - apie naujus pokyčius savo gyvenime sako naujo pramoginio žaidimo „Nugalėk..." vedėju tapęs aktorius Marius Čižauskas. 
Kino ir teatro aktorius, sukūręs vaidmenis J.Vaitkaus, G.Varno, O.Koršunovo ir kitų režisierių spektakliuose bei pažįstamas žiūrovams iš lietuviškų kino filmų bei pirmojo internetinio lietuviško serialo „Serialas", jau netrukus debiutuos televizijoje. 
Prie gegužės 9-ąją LNK eteryje startuojančio projekto „Nugalėk..." vairo jis stos kartu su Lavija Šurnaite-Kairiene. 
„Niekada nesvarsčiau, ar galėčiau būti televizijos vedėju, tačiau į tą pusę niekada ir nespjoviau. Mane įkvėpė Giedrius Savickas, - savo pasirinkimą tapti „Nugalėk..." vedėju pasakoja Marius.
„Ši laida - pramoginis žaidimas, kuriam reikia proto, todėl man puikiai tiko, - rimtu veidu pasakoja Marius. - Be to, dauguma klausimų yra loginiai, atsakymus reikia išmąstyti, o man su logika ypač gerai. Dėl to dažnai specialiai elgiuosi priešingai".
Azartiškame televizijos žaidime „Nugalėk..." prisijungę prie specialios platformos internete žiūrovai savo žiniomis galės susirungti su žinomu Lietuvos žmogumi ir laimėti jo pinigus. „Man faina ne tai, kad žiūrovai gali laimėti, o kad žvaigždė gali pralošti pinigus. Visi sužinos, ko vertos mūsų žvaigždės. Aš savo ruožtu tikrai būsiu žiūrovų namuose pusėje", - žada naujoji televizijos žvaigždė.
Debiutas televizijoje iš karto tiesioginiame eteryje aktoriaus negąsdina, jis lygina tai su pasirodymas improvizacijos teatro „Kitas kampas" spektakliuose, kai, pasak aktoriaus, niekada nežinai, ką sakysi ir darysi kitą minutę. ,,Tiesioginis eteris - visai įdomi patirtis ir rimtas iššūkis, o iššūkių aš nebijau. Be to, esant reikalui, aš galėsiu sugadinti reikalus negrįžtamai", - juokauja Marius.
Tiesa, Marius gali jaustis ramus ir dėl to, jog jo partnerė projekte - eterio profesionalė Lavija Šurnaitė, su kuria jis susipažino tik projekto repeticijų metu. „Graži, maloni moteris, man pasidarė tikrai ramu, juk ji turi didelę patirtį. Žaidimo metu galėsiu jai patrukdyti, duoti išbandymų" , - savų pliusų randa Marius.
Komplimentų naujam scenos partneriui negaili ir Lavija: ,,Man su eterio partneriais visada sekasi. Su visais, su kuriais teko dirbti, yra labai ambicingi, bet tuo pačiu visi stengiasi, kad komfortiška būtų abiems. Marius toks pats- įdomus, žinantis, ko nori, bet tuo pačiu lankstus ir nebijantis pasijuokti iš savęs. Labai smagu, kai žmogus gali improvizuoti ar net laužyti nusistovėjusias taisykles".
Marius neabejoja jų su Lavija dueto sėkme projekte. „Tiesa, man žadėjo, kad būsiu pagrindinis vedėjas, tai šiek tiek nusivyliau, bet su Lavija sąskaitas suvesime kitais būdais, žiūriu optimistiškai", - gerą nuotaiką projekte garantuoja Marius.
Naujo azartiško žaidimo „Nugalėk..." premjera - jau gegužės 9-ąją per LNK.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-04-24 10:57
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media