2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Per INFO TV startavo naujas „Pasivaikščiojimų“ sezonas

2017-11-19
 
INFO TV nuotr.

INFO TV nuotr.

Jau tapo gera tradicija, kad kiekvieną rudenį per INFO TV startuoja naujas „Pasivaikščiojimų" sezonas. Šiemet jis irgi įvyko - pirmoji laida eteryje vyko lapkričio 18 dieną.
Koks buvo didysis šio rudens pasivaikščiojimas? Pirmiausia, kai už lango toks lapkritis, kad nors verk, ši laida jus sugrąžino į vasarą.
Viskas prasidėjo nuo Jurgio Didžiulio, kuris pasakojo apie tris savo tapatybes: kolumbietiškąją, amerikietiškąją ir lietuviškąją. Juk galų gale jis ne šiaip Jurgis Didžiulis, o Jurgis Pranas Didžiulis Valencia. Bus vasara ir labai karšta, tinkanti prie Jurgio temperamento. 
Tada dar tą pačią karštą vasarą, lydint įkyriems uodams (galbūt tai kritikai ir skaitytojai), apie moderniąją lietuvių literatūrą pasakojo Jūratė Čerškutė - žmogus, kuris perskaito visas naujas lietuviškas knygas ir paskui rašo apie jas žurnaluose ir dar kalbasi įvairiose diskusijose su rašytojais. 
Vasara „Pasivaikščiojimuose" tęsėsi su Olegu Šurajevu, kuris bus toks atviras, koks atviras gali būti žmogus TV eteryje, rėžiantis tiesą į akis veidmainiams ir šiaip prisitaikėliams. 
Galiausiai vasara pasibaigė su Vidu Bareikiu ir jūs „Pasivaikščiojimuose" pamatėte tai, ko ten niekada dar nėra buvę. Beje, ši laida filmuota prie pat Vilniaus oro uosto, todėl neleista naudoti dronų, bet buvo rasta išeitis ir pavyko dar geriau. 
O tada prasidės rudens laidos... Viską pamatysite per INFO TV.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-11-19 10:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media