2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Naują TV projektą apie vestuves kurianti V. Skaisgirė: „Visi svajojame tuoktis pirmą ir paskutinį kartą“

2017-11-05
 
Vaida Skaisgirė

Vaida Skaisgirė

Vestuvių sezonas šiemet jau baigėsi, tačiau būsimos nuotakos jau įtemptai ruošiasi naujajam. Tiesa, surengti savo svajonių šventę gali toli gražu ne kiekviena moteris - vestuvių planavimas pareikalauja ne tik daug laiko, bet ir pinigų. Viešųjų ryšių specialistės, prodiuserės ir laidų vedėjos Vaidos Skaisgirės iniciatyva televizijos ekranus jau visai greitai išvys naujas projektas, padėsiantis likimo mažiau apdovanotoms būsimoms nuotakoms išpildyti visas svajones.
Jau šią žiemą TV3 ekranuose pasirodysiantis V. Skaisgirės sumanytas realybė šou „Misija: Vestuvės" kvies įvairaus amžiaus moteris pasinaudoti išskirtine galimybe ne tik pakeisti savo išvaizdą ir atsikratyti visų kompleksų, bet ir laimėti savo idealią vestuvių šventę. Būtent toks ir yra naujojo šou pagrindinis prizas - vestuvės nuo A iki Z.
„Vestuvės - viena gražiausių ir svarbiausių švenčių kiekvienos moters gyvenime. Dažna būsima nuotaka per vestuves nori atrodyti puikiai ir tai pats natūraliausias moteriškas noras. Be to, dažniausiai jau nuo mažens kiekviena moteris žino, kokios turėtų būti jos vestuvės. Deja, ne viskas taip paprasta. Naujasis realybės šou „Misija: Vestuvės" išpildys ne vienos moters svajonę prie altoriaus žengti jaučiantis ir atrodant taip, kaip ji visada troško, o projekto nugalėtojai atiteks pagrindinis prizas - pačios vestuvės" , - pasakoja naujojo šou prodiuserė V. Skaisgirė.
Į realybės šou bus atrinktos 12 tuoktis besiruošiančių moterų, kurios televizijos žiūrovams atskleis jautrias, jausmingas ir, svarbiausia, tikras savo gyvenimo istorijas. Visoms dalyvėms bus suteikiama visokeriopa pagalba tvarkant opiausias jų išvaizdos problemas, tačiau ne visos turės galimybę susikauti dėl pagrindinio prizo - kiekvienoje laidoje iš projekto iškris po vieną dalyvę. Tad žiūrovų laukia ne tik kardinalūs nuotakų pokyčiai, bet ir labai azartiškos kovos.
„Jau nuo šiandien kviečiame registruotis visas būsimas nuotakas, kurios svarbiausią savo gyvenimo šventę svajoja sutikti visus kompleksus palikusios užnugary. Laukiame įvairaus amžiaus ir pačių įvairiausių patirčių moterų. Visi svajojame tuoktis pirmą ir paskutinį kartą, tačiau gyvenime juk būna visko... Tad laukiame ir pirmą kartą prie altoriaus žengsiančių, ir nuo nelaimingų santykių nusvilusių, tačiau tikėjimo meile nepraradusių moterų anketų" , - į naujo šou atranką kviečia V. Skaisgirė.
Projekto dalyves - išvaizdos problemų turinčias moteris, projekto partneriai - lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos „Estetus" specialistai, plastikos chirurgijos centro „SV" chirurgai ir odontologijos klinikos „Neodenta" profesionalai - pakeis nepažįstamai tam, kad prie altoriaus jos žengtų atrodydamos nepriekaištingai.
Visiškai naujo formato, jausmingas ir tikras pokyčių realybės šou MISIJA:VESTUVĖS - jau greitai tik per TV3!

Justė Radzevičiūtė-Laugalienė
Komunikacijos vadovė
UAB All Media Lithuania
Kalvarijų g. 135, Vilnius
LT-08221
Tel. +370 5 20 30 182
Mob. +370 673 19893
Faks. +370 5 20 30 103
www.tv3.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-11-05 12:32
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Kova prie altoriaus

2017-11-21 16:45

išvaizdos problemų turinčias moterys pakovos del altoriaus?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

„Misija: Vestuvės" – prie altoriaus!!!...

2017-11-21 16:38

„Misija: Vestuvės" – moterims- naujasis šou!!!
... realybės šou!!! ... atrinktos?! (drasuolės) 12 ... bus suteikiama tvarkant (viešai?) opiausias jų išvaizdos problemas, ... jos turės galimybę susikauti dėl ...tik kardinalūs nuotakų pokyčiai, bet ir labai azartiškos (moterų) kovos!!!
„... kviečiame registruotis... sutikti(viešai?) visus kompleksus palikusios užnugary įvairaus amžiaus prie altoriaus į naujo šou!!!
Projekto dalyves - išvaizdos problemų turinčias moteris, profesionalai - pakeis nepažįstamai tam, kad prie altoriaus...

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media