2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Kristina Radžiukynaitė sieks tapti „Lietuvos balso“ reportere

2018-03-22
 
Kristina Radžiukynaitė

Kristina Radžiukynaitė

 

 „Lietuvos balso" projekto penktajame sezone sužibėjusi žinoma miuziklų žvaigždė Kristina Radžiukynaitė, projektui pasibaigus, sustoti nežada - ji yra naujos LNK televizijos laidos „Ekranai" veidas, o šiandien sau meta dar vieną iššūkį, tapdama pretendente į šeštojo „Lietuvos balso" sezono reporterės vietą.

Jau kovo 23 dieną Kėdainiuose vyksiančiame Monikos Marijos koncertiniame ture dėl kelialapio į reporterių kovų finalą ji susikaus su žinoma socialinių tinklų žvaigžde, kurios vardo kūrybinė komanda kol kas neatskleidžia.

„Dalyvauti reporterio atrankoje buvo labai spontaniškas sprendimas, dėl kurio tikrai nesigailiu. Gyvenimas trumpas, kodėl ne? Labai ilgai buvau nelaiminga vien todėl, kad norėdavau, bet nebandydavau. O dabar aš noriu ir pabandysiu", -  tvirtai sako Kristina.

Buvusi penktojo „Lietuvos balso" projekto dalyve, mergina užtikrinta - projektą ji pažįsta daug geriau nei bet kuris kitas pretendentas ir tai - jos pagrindinis pranašumas prieš kitus.

„Aš tikrai nuoširdžiai myliu šį projektą. Aš myliu sceną, kiekvieną jos kamputį, kameras, muziką ir jos galią. Buvau ir kitoje barikadų pusėje, žinau, kaip viskas vyksta, pažįstu komandą, todėl ieškoti ryšio su dauguma nereikėtų. Puikiai žinau, kaip jaučiasi dalyviai ir ko jų paklausti, kaip nuraminti ar paguosti. Iš tiesų, net norėčiau prisidėti prie pozityvo užkulisiuose, įkvėpti dalyviams drąsos, prajuokinti ar kartu pakvailioti. Juk aš arlekinas, mano turbūt tokia misija šiame gyvenime", - juokiasi Kristina.

Pasibaigus „Lietuvos balsui", mergina ilgai ilsėtis neketino, o noras būti scenoje ar nuolatos apsuptai kamerų paskatino ją ryžtis naujam projektui.  

„Šiuo metu filmuojuosi LNK laidoje „Ekranai", dalyvauju „Lietuvos balso" ture po Lietuvą ir užsiimu dar krūva reikalų, bet aš visada norėjau išnaudoti laiką maksimaliai ir apskritai esu iš žmonių, kurie be veiklos yra kaip be rankų, todėl esu laiminga kaip niekada", - sako Kristina.

Ir nors jos muzikinis gyvenimas šiek tiek stabtelėjo, atlikėja patikina, kad muzika į jos gyvenimą dar tikrai sugrįš.

„Muzikiniai planai niekur nedingo, tiesiog šiuo metu truputį kitaip susidėliojau prioritetus. O apie mano muziką netolimoje ateityje, manau, tikrai išgirsite. Tikrai žinau, kas esu ir ko noriu, bet dar geriau žinau, jog nenoriu „bet kaip". Todėl neskubu ir mėgaujuosi gyvenimu, tikėdama, kad  likimas sudėlios viską taip, kaip reikės", - užtikrinta Kristina.

Iškart po projekto į televizijos ekraną sugrįžusi mergina sako, jog tai padarė tikrai ne dėl to, kad žiūrovas nespėtų jos pamiršti. Kiekvienas jos pasirinkimas - tai noras užsiimti veikla, teikiančia džiaugsmą.

„Aš asmeniškai tikrai nebijau būti pamiršta. Mano tikslas nėra pigaus populiarumo vaikymasis, tiesiog noriu daryti tai, kas man teikia džiaugsmą, kur jaučiuosi gyva. Išgarsėti galima ir dėl vienos nakties nuotykio realybės šou, bet aš lygiuojuosi į žmones, kurie pelnytai užsitarnavo vardą. Pirmiau sunkus darbas, po to šlovė", - sako Kristina.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-22 11:35
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media