2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Į televiziją grįžusiai Jurgitai Jurkutei-Širvaitei – išbandymas: „To nepatyriau per visą karjerą“

2018-03-14
 
Nuotrauka Monikos Dovidaitės

Nuotrauka Monikos Dovidaitės

 

LRT TELEVIZIJOS eteryje startuosiantis projektas „Du balsai - viena širdis" iššūkiu tapo ne tik pirmą kartą į rankas vedėjo mikrofoną paėmusiam Martynui Levickiui, bet ir scenos senbuvei Jurgitai Jurkutei.

Muzikinis šeimyninių duetų projektas - visiškai naujas formatas Lietuvoje. Į sceną lips duetai: broliai, seserys, vaikai, tėvai ir net seneliai. „Tai, kad scenoje bus du vienas kitam artimi žmonės jau diktuoja ypatingą bendravimo svarbą. Šiame projekte scenos partneriams noriu palinkėti atidžiai klausytis vienas kito. Esu tikra, kad tai, ką jie išgirs, patirs, atras ir supras vieni apie kitus, bus neįkainojama dovana tarpusavio santykiams. Ir nebūtinai tai bus labai lengva", - šeimyniniams duetams anksčiau linkėjo J. Jurkutė-Širvaitė.

Vis dėlto ir pati Jurgita susidūrė su sunkumais. Pirmosios laidos filmavimo metu moteriai dingo balsas. „Pirmą kartą per visą savo darbo scenoje istoriją aš sužinojau, kas yra tikras balso stygų uždegimas ir dar kartą įsitikinau, jog visi mes tik žmonės", - pasakojo muzikinio šou vedėja.

Apie šią situaciją Jurgita rašė ir socialiniame tinkle: „Visai neseniai draugė pasakojo apie tylos stovyklą. Ten ji praleido savaitę. Klausantis jos man vis šmėstelėdavo mintis: „Kaip faina! Ir aš norėčiau! Bet kur ten, su vaiku..." Šiandien jau galvoju kitaip. Galvoju, kad ne tik žodžius, bet ir mintis paleisti į visatą reikia labai apgalvotai. Nuo šiandien aš priverstinai, dėl balso stygų uždegimo, išėjau savaitei tylos atostogų. Trumpai tariant, „Du balsai - viena širdis" pasiglemžė ne tik mano širdį (dalyviai nuostabūs: tokie tikri, jautrūs, įvairūs), bet ir balsą."

 

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-14 13:12
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media