2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas :: Ieškomas Podcast‘o vedėjas ❗

2021-06-19
 
Kaip jau esame kalbėję anksčiau, nebetelpame savo marškinėliuose ir bandome plėsti savo veiklą. Vienas tokių žingsnių - podcast'as. Juose norėtume aptarti labai konkrečias, žemiškas su gynyba susijusias problemas (padebesiais skraidančių ir taip pakanka). Bet susidūrėme su problema - nesame itin dailaus veido jaunuoliai, o ir šneka mūsų daugiau kapojimą kirviu primena.
Tad šis skelbimas - nebjauriems (pirmiausia vidumi), prieš kamerą gerai mintis dėstantiems, gynybos reikalus išmanantiems abiejų lyčių parakomanams. Mes ieškome podcasto'o vedėjo ar vedėjos. Kaip suprantate, tarnyba LK būtų privalumas.
Ką siūlome? Aukso kalnų nežadame - dėl visko tarsimės. Tačiau kuo galite neabejoti - turėsite žiauriai smagų, nors ir nelengvą laiką militaristų šutvėje. Maža to, į ją įsilieję galėsite tą šutvę paversti dar geresne nei ji yra dabar.
Siųskite į info@parakomanai.lt informaciją apie save ir tuomet su Jumis susisieks projekto partneriai - prodiuserinė kompanija Media bona, kurie ir įvertins Jūsų gebėjimus ir galbūt tapsite neatsiejama L'N'L dalimi - podcasto vedėju.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-06-19 07:39
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Kalbininkas

2021-07-06 10:54

Kvailesnių, nesuprantamesnių išsireiškimų dar neteko skaityti. Argi negalima trumpai, aiškiai, suprantamai paskelbti, kas kokį darbą siūlo.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Klausimėlis

2021-06-22 18:00

Skelbimas nei šioks, nei toks. Neįmanoma suprasti, kas ko ieško. Ar tai TV laida, ar tai koks UAB,as, kas tas podcastas, ką reiškia LK , LNL ? Prirašyta, tiesiai šviesiai, visokių niekų,iš kurių nieko negalima suprasti.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media