2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: LRT RADIJUJE kunkuliuos Vytaro Radzevičius puodai

2018-08-28
 
Vytaras Radzevičius. P. Lileikio nuotrauka

Vytaras Radzevičius. P. Lileikio nuotrauka

Žurnalistas, keliautojas, kulinarijos knygų autorius Vytaras Radzevičius imasi naujo iššūkio: netrukus jis pradės vesti laidą „Pasaulio puodai", kurią transliuos LRT RADIJAS. Laidos kviečiame klausytis trečiadieniais po 12 valandos žinių. Pirmoji laida - jau rugsėjo 5 dieną.
„Visą gyvenimą dariau tai, kas man įdomu. Taip, kaip įsivaizduoju. Kūrybinė laisvė - nuostabus dalykas, - svarsto ne vieną radijo laidą įvairiose stotyse vedęs Vytaras. - Radijas visą laiką kažkur šalia, nepaisant technologinių perversmų ar madų. Kartais dar dabar žaidžiu vaikystės žaidimą. Sukinėju radijo nustatymus vidutinėse bangose, girdžiu tolimus triukšmus, kalbas, radijo stotis ir bandau įsivaizduoti, kur tai yra, kaip atrodo tas, kas kalba. Radijas - tarsi nematoma gija, jungianti žmones ir pasaulį."
Įvairiausiose medijose - televizijoje, radijuje, spaudoje save išbandęs V. Radzevičius neabejoja sukaupęs daug žinių ir temų, kuriomis sudomins klausytojus. Pasak laidos vedėjo, „Pasaulio puodai" nebus tik kulinarinė laida: „Laidoje „Pasaulio puodai" pristatysiu istorijas su prieskoniais. Kalbėsimės apie įdomybes ir keistenybes, atradimus ir nuotykius, keliones ir iššūkius. Kaskart pristatysiu klausytojams vis naują kunkuliuojantį pasaulio pažinimo patiekalą. Juk gyvenimas verda, aistros kunkuliuoja ir ne šventieji puodus lipdo." Vytaras džiaugiasi pats galėsiąs parinkti laidai ir garso takelį.
„Esu vedęs daug radijo laidų. Tad darbas nėra nepažįstamas. Bet, turbūt, kaip ir aktoriai prieš sceną, jaudinuosi, kad viskas gerai pavyktų. Yra startinis eterio jaudulys. Yra tas gyvas nervas, kuris suteikia polėkį", - šypsosi V. Radzevičius.
„Pasaulio puodai" - trečiadieniais 12.12 val. per LRT RADIJĄ nuo rugsėjo 5 d.
 

 

Virginija Bunevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
S. Konarskio g. 49,
LT-03123 Vilnius
Tel. +3705 236 3240
Mob. +370 686 91963
Faks. +370 5 2363208
lrt@lrt.lt www.lrt.lt
...

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-08-28 13:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media