2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: Seimo narė Agnė Širinskienė diktuoja temas, kuriomis 15min turi pasisakyti

2018-06-20
 
Agnė Širinskienė

Agnė Širinskienė

Seimo narė Agnė Širinskienė savo „Facebook" paskyroje diktuoja temas, kuriomis 15min turi pasisakyti. Sunku suvokti, kad demokratinėje šalyje politikai gali nurodinėti žiniasklaidai, į kokius klausimus ji turi atsakinėti, kuo domėtis ir ką rašyti. Tai yra tiesus kelias į autoritarinį valdymą - būtent tokiais principais politikai veikė Sovietų Sąjungoje.
15min yra žinoma kaip skaidri, patikima ir nepriklausoma žiniasklaidos priemonė, siekianti vykdyti akcininkų iškeltą misiją - kurti visuomenės gerovei. Remdamiesi tokia misija bei laikydamiesi aukščiausių žurnalistikos standartų temas straipsniams ir tyrimams žurnalistai renkasi patys, pagal aktualumą visuomenės gerovės pokyčiui, o ne pagal mano nurodymus, atskirų politikų norus, ar verslo interesus. 15min, kaip ir visos Lietuvos žiniasklaidos, veikla yra reglamentuojama Lietuvos įstatymų, taip pat ir Visuomenės informavimo įstatymo, Lietuvos visuomenės informavimo etikos kodekso. 15min griežtai laikosi šių teisės aktų ir kuria objektyvią, aktualią ir kokybišką žurnalistiką, o ne užsiima suinteresuotų asmenų pageidavimų koncerto veikla. 
Džiaugiamės, kad mūsų akcininkai ir grupės vadovai kuria darbo aplinką, kurioje tokios vertybės yra reikšmingos ir apsaugotos. Didžiuojamės, kad mūsų savininkai niekada nedarė ir nedaro jokios įtakos 15min žurnalistų kuriamam turiniui.
Nepaisant šio puolimo, užtikrinu, kad ir toliau rašysime tai, kas aktualu visuomenei, ir nepriklausomai rinksimės sudėtingas temas, kurios iš esmės prisidėtų prie visuomenės gerovės pokyčio.

 

Ramūnas Šaučikovas
Generalinis direktorius

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-06-20 14:02
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media