2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: Komunikacijos agentūra „Idea prima“ kviečia kartu įveikti Rusijos propagandos uždangą

2022-02-28
 
K .K. Šiaulytis. Putinas - karo dvasia. 2022 02 26. Karikatūra

K .K. Šiaulytis. Putinas - karo dvasia. 2022 02 26. Karikatūra

Saulė Bakšė,
UAB "Idea Prima"

 

Išmaniosios komunikacijos agentūra „Idea prima", siekdama suteikti objektyvios informacijos apie karą Ukrainoje Rusijos gyventojams, imasi vykdyti visuomeninę iniciatyvą „Tiesos artilerija" ir kviečia rusų kalbą gerai valdančius komunikacijos specialistus prisijungti.
Iniciatyvos metu agentūros darbuotojai kartu su prisijungusiais entuziastais populiariausiuose Rusijos socialiniuose tinkluose, forumuose ir pažinčių svetainėse skelbs tikrais faktais pagrįstą informaciją apie karą Ukrainoje bei Rusijos karių elgesį su Ukrainos civiliais.
„Šiomis dienomis tikriausiai visi galvojame apie tai, kaip galime pagelbėti Ukrainai kare prieš Rusiją. Savo ruožtu organizacijai „Mėlyna ir geltona" jau pervedėme finansinę paramą, bet kaip komunikacijos specialistai galime padaryti kur kas daugiau. Atsižvelgdami į karybos ekspertų rekomendacijas, sukūrėme iniciatyvą „Tiesos artilerija". Nuo šiandien sieksime tikrais faktais ir patikrinta informacija užbombarduoti Rusijos skaitmeninę erdvę, nes jie turi teisę žinoti, kas iš tiesų vyksta už jų valstybės sienos. Patikimi šaltiniai mus informavo, kad dauguma rusų apskritai nežino, kad vyksta karas - galvoja, kad kariai išsiųsti į mokymus", - sako „Idea prima" direktorius ir partneris Paulius Tamulionis.
Pasak jo, prie šios iniciatyvos kviečiami prisidėti ne tik komunikacijos specialistai, bet ir visi šalies gyventojai, mokantys rusų kalbą, turintys kontaktų Rusijos Federacijoje.
„Aukojame pinigus, renkame drabužius bei avalynę, siūlome pavėžėjimą ir apgyvendinimą Ukrainos žmonėms. Suteikus reikiamą pagalbą, metas suduoti atkirtį Rusijai - kaip žinome, kare galingi ne tik ginklai, bet ir informacija. Todėl tuo ir pasinaudosime. Kviečiame visus skelbti informaciją apie Rusijos karinę invaziją į Ukrainą rusiškuose portaluose ir socialinėse medijose, kreiptis į karių mamas, žmonas, dukras, seseris. Tik tokiu būdu išjudinsime Rusijos visuomenę sukilti prieš Putino režimą šalies viduje", - kviečia P. Tamulionis.
Norinčius prisijungti prie iniciatyvos kviečiame rašyti el. paštu tiesosartilerija@ideaprima.lt.
Apie „Idea prima":
„Idea prima" yra daugiausia „PR Impact Awards 2021" nominuotų ir apdovanotų projektų įgyvendinusi agentūra. 35 darbuotojus turinti „Idea prima" integruotos komunikacijos paslaugas teikia prekybos ir pramogų centrų rinkos lyderei „Akropolis Group", pirmaujančiai mažmeninės naftos prekybos įmonei „Circle K", SBA grupei, vaistinių tinklui „Gintarinė vaistinė", sodo ir miško priežiūros technikos gamintojai „Husqvarna", Lietuvos investicinių ir pensinių fondų asociacijai, Šiaulių oro uostui, NT plėtros bendrovei „Realco", vienai iš alaus ir gaiviųjų gėrimų gamybos lyderei „Kalnapilio-Tauro grupei", keliasdešimčiai kitų verslo ir viešojo sektoriaus klientų.

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-02-28 16:01
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media