2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: Europos Sąjungos komunikacijos konferencija „Kometa“. Kviečiame!

2022-10-23
 
Prašome savo kalendoriuose pasižymėti svarbią datą - 2022 m. lapkričio 17 d. - kviečiame Jus ir Jūsų kolegas į jau tradicija tapusią Europos Sąjungos komunikacijos konferenciją „Kometa".
Ją organizuoja Europos Parlamento biuras Lietuvoje ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje, bendradarbiaudami su LR užsienio reikalų ministerija.
Konferencija vyks Vilniuje, „Europos namuose" (adresas Gedimino pr. 16). Programą ir registracijos nuorodą atsiųsime vėliau.
Konferencijos metu diskutuosime apie šiandieninę Europos Sąjungos komunikaciją, jos prioritetus ir pasirengimą 2024 m. EP rinkimams, dalinsimės patirtimi ir vertingomis pamokomis iš vykdytų projektų, turėsime galimybę išklausyti įkvepiančio Mykolo Katkaus pranešimo apie komunikacijos naujoves ir įžvalgas.
Kaip ir kasmet, konferencija suburs ES tinklą, jungiantį Lietuvoje veikiančių ES programų, tarnybų, agentūrų, tinklų, „Europe Direct" centrų vadovus ir ES komunikacijos ekspertus.
Esame tikri, kad ES komunikacijos konferencija - tai forumas, kuriame susitinkame gyvai, dalinamės savo patirtimi ir plečiame žinias apie naujausias komunikacijos tendencijas ir praktikas.
Iki susitikimo renginyje!
ES komunikacijos konferencijos „Kometa" organizatoriai
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-10-23 11:21
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media