2024 m. balandžio 24 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Analitinės žiniasklaidos šalininkas R.Gudaitis pristato naują esė knygą

2013-10-09
 
Naujoji Romo Gudaičio knyga

Naujoji Romo Gudaičio knyga

Kornelija Ežerskytė

 

Spalio 10 d., ketvirtadienį, 17.30 val. Chodkevičių rūmuose įsikūrusiame Lietuvos dailės muziejuje (Didžioji g. 4, Vilnius) vyks vakaras „Širdies plakimo lydimi literatūroje ir medicinoje", kuriame rašytojas, Nepriklausomybės akto signataras ir buvęs žurnalistų etikos inspektorius Romas Gudaitis pristatys savo naujausią knygą „Piemuo norėjo Hamletu būti".

 

Vakare-susitikime laukia ne viena maloni akistata su iškiliomis literatūros ir medicinos asmenybėmis- prof. Viktorija Daujotyte, profesoriais Vytautu Sirvydžiu ir Giedriumi Uždaviniu. Muzikinei įžangai renginio organizatoriai pakvietė profesorių, smuikininką Jurgį Dvarioną ir kompozitorių Julių Andrejevą.

 

Romo Gudaičio kūrybos kraityje jau sugulė romanai "Sėjėjai", "Kartos", "Metaforų medžiotojai", "Chamskio eros rytas", "Invazija į Prahą ir širdis", apysaka "Lemties broliai", eseistikos rinktinė "Mes - iš peršautų dainų krašto".

 

Naujoje esė knygoje „Piemuo norėjo Hamletu būti" prozininkas, nevengdamas sąžiningos akistatos su skaudžia teisybe, atskleidžia daug įdomių faktų iš pastarųjų metų Lietuvos kultūrinio, politinio, visuomeninio vyksmo, kuriame jis pats aktyviai dalyvavo.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-09 16:44
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media