2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Žinoma TV ir kino aktorė, laidų vedėja J. Zinkevičiūtė apie Advento kalendorių: „Idėja kilo iš noro dalintis“

2021-11-14
 
Justė Zinkevičiūtė

Justė Zinkevičiūtė

Gintarė Kreipavičiūtė
 
Žinoma televizijos ir kino aktorė, laidų vedėja, rašytoja bei moteriškos filosofijos „Pasimatuok jūrą" įkūrėja Justė Zinkevičiūtė neslepia, jog artėjančios žiemos šventės jai yra pačios jaukiausios ir gražiausios metuose. Nekantriai laukdama Kalėdų, ji puošia namus ir pristato jau antrąjį savo sukurtą Advento kalendorių, leidžiantį kasdien pasidžiaugti mažomis dovanėlėmis, skirtomis savo išorinio ir vidinio grožio puoselėjimui.
Jau antrus metus iš eilės, artėjant jaukiausioms žiemos šventėms, Justė Zinkevičiūtė pristato moterims skirtą staigmeną - advento kalendorių, kuriame sudėjo savo pačios išbandytus, pamiltus ir mėgstamus grožio produktus. Pasak Justės, ši unikali idėja, skirta kasdien save apdovanoti rūpesčiu, sukuria dar magiškesnį švenčių laukimo periodą ir įkvepia atrasti svarbiausią dalyką gyvenimą - meilę sau.
„Praėjusiais metais gavau labai didelį atgalinį ryšį iš moterų, kurios visą Advento laikotarpį džiaugėsi kasdien išpakuodamos kalendorių. Idėja kilo iš noro dalintis ir būti moteriškoje bendrystėje. Kai šiemet jau spalio mėnesį sulaukiau klausimo „kada vėl?", be didelių svarstymų drauge su komanda puolėme kurti Advento kalendorių. Šiemet jame mano pamilti ir naujai atrasti grožio, sveikatos produktai, namų kvapai, aksesuarai - moterų sukurta moterims", - pasakoja Justė Zinkevičiūtė.
Ji atvirauja, jog kalėdinis laikotarpis ir švenčių laukimas jai yra vienas mylimiausių etapų metuose. Norėdama išvengti paskutinės minutės dovanų ieškojimo maratono, Justė dalinasi savo praktika ir staigmenas artimiesiems ruošia jau iš anksto.
„Man švenčių laukimas reiškia ramybę ir mokėjimą sustoti, todėl Kalėdų laikotarpis siejasi su mėgavimusi būtent tuo momentu bei dėmesio vienas kitam skyrimu, bet ne lėkimu ir paskutinės minutės dovanų paieškomis. Puikus išsigelbėjimas yra Advento kalendorius, kuriuo švenčių laukimo dienos tampa dar ypatingesnės. Mano sukurtame kalendoriuje - nėra pasikartojančio produkto ir jų pakuotės - ne mėginukai, o pilno tūrio. Tačiau labiausiai stebina tai, jog šią dovaną dažniausiai perka vyrai, norėdami palepinti savo mylimas moteris", - pasakoja Justė Zinkevičiūtė.
Antrajame Justės sukurtame Advento kalendoriuje bus galima rasti grožio puoselėjimui skirtus „Manilla", „Lecler", „Klipshop" prekės ženklų produktus, sveikatai skirtus vitaminus, kompresines kojines, arbatų rinkinius, dantų priežiūros priemones ar net namams skirtus užburiančius „Aromika" namų kvapus. Justė Zinkevičiūtė tikina, jog kasdien sulaukiamas grįžtamasis ryšys iš moterišką „Pasimatuok jūrą" filosofiją atradusių moterų skatina ir ją pačią pasitempti ir nenuvilti iškeltų lūkesčių.
„Aš esu labai dėkinga visoms bendramintėms ir kaskart pristatant naują savo kūrinį, ar tai būtų knyga, ar kalendorius, ar užrašinė, norisi pateisinti visus jų lūkesčius ir jų nenuvilti. Nerealus jausmas yra sulaukti žinutės su padėka, jog kalbu jų kalba. Nuostabu yra suteikti džiaugsmą kitiems, o ypatingai tiems, kuriuos mylime", - tikina Justė Zinkevičiūtė.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-11-14 11:24
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media