2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kitu kampu

*print*

Archyvas :: Žurnalo VALSTYBĖ redakcijos pranešimas Dėl LIETUVOS DAVOSO 2020

2020-03-03
 
Gerbiami mūsų redakcijos draugai ir partneriai, nepaisydami didelių nuostolių, kuriuos patirsime, priėmėme sprendimą nukelti solidžiausią Lietuvos verslo ir politikos renginį - Lietuvos ekonomikos konferenciją ir Lietuvos startuolių lyderystės forumą, kuriuos šiemet reklamuojame bendru pavadinimu „Lietuvos Davosas 2020".
Esame įsitikinę, kad net ir siekdami tokio svarbaus tikslo kaip suvienyti Lietuvos verslo, politikos ir intelektualųjį elitą skatinti pažangą, didinti Lietuvos verslo bei ekonomikos potencialą ir kurti stiprią, skaidrią, demokratinę gerovės valstybę, negalime rizikuoti nei mūsų renginių dalyvių, nei svečių, nei Lietuvos piliečių sveikata. Patys žurnale raginame elgtis atsakingai ir daryti viską, kad COVID-19 banga neužlietų mūsų valstybės, todėl privalome prisiimti nuostolius ir elgtis teisingai.
Naudodamiesi proga norime padėkoti visiems mūsų partneriams, nes mūsų bendradarbiavimas padeda siekti redakcijos užsibrėžtų tikslų - priešintis oligarchijai ir kurti pažangią valstybę, nepaisant oponuojančių jėgų, siekiančių, kad tokių vertybių sklaida Lietuvoje būtų užgožta, galingo veikimo.
Tikimės Jūsų paramos ir ateityje bei kad nukėlę „Lietuvos Davosą 2020" į šių metų rugsėjo 22-23 d., kai, tikimės, COVID-19 grėsmė bus eliminuota, bendradarbiaudami kartu sukursime renginį, kuris ne tik suteiks naudingos informacijos Lietuvos verslo lyderiams, padės priimti būtinus sprendimus bei plėsti verslą, bet ir sutelks Lietuvos lyderius ir įkvėps juos siekti pažangos, skaidrumo ir klestėjimo mūsų šalies žmonėms.
Dar kartą dėkojame visiems mūsų partneriams ir linkime, kad atsakingumas savo valstybei, piliečiams ir tautai visada būtų aukščiau už trumpalaikį pelną. Kad, nepaisydami nuostolių ir sunkumų, būtume vieningi bei sukurtume pažangią ir skaidrią valstybę, kurioje didžiausias pelnas būtų Lietuvos žmonių laimė ir saugumas.
Pagarbiai ir linkėdami sėkmės -
Eduardas Eigirdas ir Almantas Gliožeris
Žurnalo VALSTYBĖ leidėjai,
Lietuvos ekonomikos konferencijos ir
Lietuvos startuolių lyderystės forumo įkūrėjai

 

Daugiau informacijos:
Almantas Gliozeris
Elektroninis pastas almantas@valstybe.eu
Tel. nr. +37061643444

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-03-09 13:49
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media