2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Jaunimas kviečiamas užfiksuoti stresą fotografijose

2013-11-08
 
 

Stresą patiria daugelis žmonių - jis tapo kone kasdienybe, tačiau kaip su juo kovoti žino ne visi. Padėtį bent iš dalies imasi keisti dvi jaunimo organizacijos iš Lietuvos ir Lenkijos. Jos užsibrėžė tikslą suteikti moksleiviams žinių kaip atpažinti ir įveikti stresą. Viena iš programos "Veiklus jaunimas" remiamos tarptautinės jaunimo iniciatyvos dalis - fotografijų konkursas.

"Iki šių metų pabaigos 16 - 26 metų jaunuoliai kviečiami įamžinti stresą fotografijose. Greičiausiai tai nėra lengva, tačiau streso atpažinimas - tai pirmas žingsnis į ramesnį ir sveikesnį gyvenimą. Tik pradėjus atpažinti ir suvokti savo emocijas galima išmokti jas suvaldyti", - sako projektą įgyvendinanti Lietuvos jaunimo centro savanorė Modesta Šopaitė.

Fotografijų vertinime ir atrankoje galės dalyvauti tik tie darbai, kurie bus sukurti pačių autorių, siunčiant juos bus nurodyti fotografijų ar fotoreportažo pavadinimas, autorius atsiųs savo kontaktinius duomenis.

"Atrankoje dalyvaus tiek Lietuvos jaunimo centro, tiek Europejski Dom SpotkaD - Fundacja Nowy Staw savanoriai. Nugalėtojų laukia specialūs prizai, taip pat bus surengta geriausių darbų paroda. Tikimasi, kad tai paskatins bendruomenių atstovus dažniau kalbėti apie streso daromą žalą ir atrasti būdus kaip jo išvengti", - sako Modesta Šopaitė.

Konkurse bus vertinamas nuotraukų originalumas, meniškumas, taip pat bus apdovanota daugiausia facebook lankytojų pritraukusi ir "patinka" surinkusi nuotrauka.

Organizatoriai nuotraukų laukia iki gruodžio 31 d. adresu info@ljc.lt . Detalesnė informacija apie konkursą skelbiama Lietuvos jaunimo centro puslapyje bei facebook paskyroje.

 

Daugiau informacijos:

Lietuvos jaunimo centras

Mob.: 865911080

info@ljc.lt

www.ljc.lt

www.facebook.com/JaunimoCentras

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-08 13:24
 
 

Komentarai (3)

Jūsų el. paštas

Prie meilės

2013-11-12 10:18

Geriau jau nuogas panas fotografuotu.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Irena

2013-11-10 18:55

To realuas streso mūsų pasaulyje ir taip jau per daug.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

OO

2013-11-09 16:01

Stresą parodyti fotografijoje ne kiekvienas galės.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media