2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Religines įvairoves atspindinti paroda keliauja į Uteną

2014-05-15
 
 

 

Naujųjų religijų tyrimų ir informacijos centro (NRTIC) ir Lietuvos žurnalistų sąjungos ( LŽS) organizuotame fotografijų konkurse "Religinės įvairovės pažinimas ir sklaida Lietuvoje"  išrinkti geriausi  Lietuvoje spaudos fotografijų, susijusių su religinės įvairovės ir žmogaus teisių tematika, autoriai.

 

Antradienį, gegužės 27 d., 16 val. fotografijų paroda atidaroma Utenos vaikų dailės mokykloje. Bus eksponuojamos Ieva Budzeikaitės judėjų bendruomenės nuotraukos, Ramūno Guigos reportažas iš Krišnos sąmonės organizacijos, Vidmanto Balkūno senovės baltų tikėjimo atspindžiai, Monikos Požerskytės fotoreportažai iš senovės baltų religinės bendruomenės, Aurelijos Arlauskienės ir Zitos Stankevičienės fotografijų iš reformatų ir musulmonų bendruomenių fotografijų ciklai.

Rengti parodas buvo vienas iš konkurso tikslų, siekiant prisidėti prie religinės įvairovės pažinimo sklaidos bei žmonių teisės reikšti savo įsitikinimus, religijos laisvės puoselėjimo Lietuvoje.


Fotografijų konkurso nugalėtojai bus apdovanojami 2014 m. birželio  20 d.  NRTIC ir LŽS rengiamoje spaudos konferencijoje.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-21 17:54
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media