2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: „Pinup girls“ laikosi vienos taisyklės: naujam sezonui – nauja fotosesija

2017-03-22
 
 

 

Pinup girls" grupės narės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė savo paprastumu ir itin šiltu bendravimu žavi gerbėjus jau daugiau nei šešerius metus. Jos nuolatos džiugina visus muzikinėmis naujienomis ir išskirtinėmis fotosesijomis bei prisipažįsta turinčios nusistovėjusią taisyklę: naujam sezonui - nauja fotosesija.

„Visada stengiamės parodyti kažką naujo, prieš kiekvieną fotosesiją darome kūrybinius susitikimus, kuriuose dalyvauja fotografai ir stilistai, tokiu principu išgeneruojame idėjas, kurias realizuojame", - atvirauja merginos.

Šį kartą merginų grupės „Pinup girls" narės nusprendė išlikti visiškai natūraliomis ir fotosesijoje būti tiesiog savimi. Keletas įvaizdžių ir pavasariui dedikuota fotosesija - atrodo, kad jos vis dar turi idėjų, kaip pradžiuginti savo gerbėjus.

„Šioje fotosesijoje norėjome būti tokios, kokios esame: linksmos, valiūkiškos, juk paprastumas ir natūralumas žavi. Pavasarį jaučiame širdyse, oras šiltėja - nuotaikos gerėja, todėl nuotraukose pagauta tiesiog gera emocija", - teigia S. Nainė.

Prieš keletą dienų merginos pristatė ir naujausią savo kūrinį „Kur tu?", kuris sulaukė didelio gerbėjų palaikymo, o jo vizualiniu spredimu tapo šios fotosesijos užkulisių vaizdai.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-03-22 10:40
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media