2024 m. balandžio 24 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistai iš Lietuvos regionų kviečiami į seminarą „Europos Sąjunga: aktualijos regionams“

2021-10-28
 
2021 m. lapkričio 11 - 12 dienomis asociacija „European Movement Lithuania" (liet. „Europiečių judėjimas") kartu su LR užsienio reikalų ministerija bei Konrado Adenauerio fondu kviečia žurnalistus iš Lietuvos regionų dalyvauti dviejų dienų seminare „Europos Sąjunga: aktualijos regionams".
Renginio metu turėsite galimybę plačiau susipažinti su pagrindinėmis Europos Sąjungos aktualijomis, sustiprinti savo praktinius įgūdžius, ieškant informacijos šiomis temomis, bei atrasti naujus būdus, kaip kalbėti apie Europos ateities konferencijos planus ir veiksmus.
Pirma mokymų diena bus skirta tobulinti Jūsų teorinėms žinioms, o antros dienos metu skirsime laiką praktiniams įgūdžiams ir darbui grupėse: ieškosime būdų, kaip naujienas iš Briuselio pateikti regioninių žiniasklaidos priemonių pagalba ir kaip atrasti tinkamiausius modelius, kurie padėtų pritraukti tikslinę skaitytojų / klausytojų auditoriją. Taip pat susipažinsime su regionuose veikiančiomis ES informavimo platformomis, ES skyriais savivaldybių bibliotekose bei kitais būdais ieškoti informacijos susijusios su ES savo regione.
Remiantis mokymų metu įgyta patirtimi ir surinkta informacija, žurnalistai bus pakviesti parengti publikacijas ir/ ar radijo laidą ES tematika savo žiniasklaidos priemonėse, kurios būtų skelbiamos lapkričio-gruodžio mėnesiais.
Kviečiame regioninės žiniasklaidos atstovus registruotis IKI lapkričio 3 d. Registracijos formą rasite šiuo adresu: https://forms.gle/Mc3U9291vyPJf6s18
Esant didesniam registracijų skaičiui, pirmenybė bus teikiama dalyviams atsižvelgiant į jų pateiktas motyvacijas, išlaikant regioninį ir lyčių balansą.
Pranešame, kad lapkričio 11-12 d. pasirūpinsime viena jūsų nakvyne Vilniuje bei maitinimu.
*Seminare gali dalyvauti tik asmenys, turintys galimybių pasą.
*Dalyvių skaičius seminare ribotas.
*Seminaras planuojamas GYVAI, tačiau dėl susiklosčiusios epidemiologinės situacijos šalyje gali vykti ir nuotoliniu būdu.
Su geriausiais linkėjimais,
Seminaro organizatoriai - asociacija „Europiečių judėjimas"
 
 Daugiau informacijos:
"European Movement Lithuania" atstovė
Viltė Novikovaitė
Tel. numeris: 860708880

 

 
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-10-28 22:28
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media