2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Vilniuje susitiks trijų Baltijos šalių audiovizualinės žiniasklaidos reguliuotojai

2018-06-05
 
2018 m. birželio 8 d. Lietuvos radijo ir televizijos komisija organizuoja Lietuvos, Latvijos ir Estijos audiovizualinį sektorių reguliuojančių institucijų susitikimą. 
Susitikime numatyta apsvarstyti visoms trims valstybėms svarbius klausimus: nacionalinių mažumų interesų užtikrinimo audiovizualinėje žiniasklaidoje politiką, aptarti neteisėtai vykdomą veiklą internete ir būdus kaip su ja kovoti. Susitikime taip pat bus kalbama apie nesantaikos kurstymą rusų kalba retransliuojamose televizijos programose, pasiruošimą naujos Audiovizualinės žiniasklaidos paslaugų direktyvos nuostatų įgyvendinimui.
Lietuvos radijo ir televizijos komisija, būdama nepriklausomu reguliuotoju, yra sukaupusi didžiulę aptariamų klausimų patirtį. Baltijos šalių kolegos išreiškė norą nuodugniau susipažinti su Lietuvos patirtimi, apsvarstyti galimybę pritaikyti šią patirtį savo darbe.
Baltijos šalių reguliuotojų susitikimai tradiciškai vyksta kiekvienais metais pagal 2005 m. pasirašytą bendradarbiavimo sutartį, juose aptariami patys aktualiausi klausimai su kuriais susiduria labai panašių audiovizualinių rinkų reguliuotojai. Šį kartą šis susitikimas numatytas Vilniuje Lietuvos radijo ir televizijos komisijos kvietimu.
 

 

Birutė Keršienė
Patarėja viešųjų ryšių ir užsienio klausimams
El. paštas: birute.kersiene@rtk.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-06-05 12:46
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media