2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: LŽS organizuoja viešą diskusiją su panevėžiečiais tema „KOKIO VISUOMENINIO TRANSLIUOTOJO (LRT) NORIME?“.

2018-11-12
 
 

Seimo laikinoji Komisija LRT veiklai tirti jau pateikė išvadas ir pasiūlymus dėl visuomeninio transliuotojo pertvarkymo. Jei tai bus patvirtinta Seime, galimai bus keičiamas ir LRT valdymas, o politikų įtaka visuomeniniam transliuotojui žymiai padidėtų. Kaip tai atsilieps LRT kuriamoms laidoms, ar išliks nepriklausoma žurnalistika? Tai tik keli rūpimi klausimai.

 

Kviečiame panevėžiečius į viešą diskusiją, kurioje dalyvaus LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius, jo pavaduotojas, žurnalistas Darius Lukoševičius, LRT vadovai - LRT tarybos pirmininkas Liudvikas Gadeikis ir LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė - Budrienė, etnomuzikologė televizijos, radijo laidų ir renginių vedėja Zita Kelmickaitė, Panevėžio žurnalistai ir visuomenės atstovai. Diskusiją moderuos žurnalistė Brigita Sabaliauskaitė, buvusi dienraščio „Sekundė" ir savaitraščio „Panevėžio balsas" vyriausioji redaktorė.

 

Diskusijos laikas: Lapkričio 13 d. 17.15 val.

 

Diskusijos vieta: Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės bibliotekos konferencijų salė, Respublikos g.14, Panevėžys

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-11-15 11:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media