2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Aida Vėželienė: edukacija „Kūrybiškumo ugdymas“

2019-01-11
 
Kas yra kūrybiškumas? Paprastai kalbant, tai gebėjimas kurti. Klaidinga manyti, kad tai būdinga tik literatams, muzikams, menininkams.
Kūrybiškumas gali reikštis bet kurioje žmogaus veiklos srityje. Kūrybiniai gebėjimai padeda žmogui įvairiapusiškai pažvelgti į situacijas ir originaliai įveikti iššūkius. Kūrybiškumas yra žmogaus saviraiškos pagrindas. Šiais laikais gebėjimas kūrybiškai žvelgti į iškilusias problemas, laisvai spontaniškai generuoti naujas idėjas, kūrybiškai pritaikyti senas ypač vertinamas. Išskirtinių kūrybinių galių turintys asmenys vadinami talentais arba genijais, tačiau kurti gali kiekvienas.
Sausio 16 d. 17 val. (Kino salė, V aukštas) kviečiame į paskaitą, kurioje pateiksime teorinių patarimų, kaip lavinti kūrybiškumą, ir suteiksime galimybę praktiškai išbandyti save kaip kūrėją. Edukaciją ves Nacionalinės bibliotekos Rinkodaros ir intelektinių paslaugų skyriaus vyriausioji redaktorė LŽS narė Aida Vėželienė.

Vietų skaičius Kino salėje ribotas (22 vietos), todėl savo atvykimą prašome patvirtinti el. paštu aida.vezeliene@lnb.lt.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-01-11 13:58
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media