2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistų sąjungos tarybos ir valdybos lapkričio 24 d. posėdžių nutarimai

2012-12-12
 

Lapkričio 24 dieną Vilniuje, viešbutyje „Holiday Inn“ vyko Lietuvos žurnalistų sąjungos tarybos ir Lietuvos žurnalistų sąjungos valdybos posėdžiai priėmę kelis svarbius žurnalistų bendruomenei nutarimus.

 

LŽS taryba posėdyje principingai pasisakė prieš žurnalistų žeminimą ir darbo atlygį „vokeliuose“. Pripažindama problemos aktualumą, taryba nutarė įsteigti nuolat veikiančią darbo grupę žurnalistų socialiniams klausimams svarstyti ir spręsti.

 

LŽS administracijos struktūrą nutarta papildyti dviem komitetais: vienas jų yra skirtas kūrybos klausimams, o kitas – tarptautiniams žurnalistų sąjungos kontaktams ir bendradarbiavimui. Visi komitetai turės iki 5 sąjungos narių ir dirbs pagal patvirtintus nuostatus. Konkreti komitetų sudėtis ir jų nuostatai bus tvirtinami kitame LŽS tarybos posėdyje.

 

LŽS taryba pritarė administracijos siūlymui patalpose, esančiose Jogailos g., Vilniuje, įkurti Žurnalistų namus, kur dirbtų LŽS administracija ir būtų organizuojami įvairūs susitikimai bei renginiai. 

 

Tą pačią dieną vykusiame LŽS valdybos posėdyje patvirtintas nepakitęs LŽS nario mokestis 2013-iesiems metams – 100 litų (dirbantiems) ir 50 litų pensijinio amžiaus nariams.

 

Valdyba nutarė priimti į sąjungos narius Marijų Gailių ir pašalinti iš LŽS keturis Klaipėdos skyriaus narius: Jadvygą Surplienę, Aldoną Vareikienę, Gintarą Gružinską ir Rolandą Lukoševičienę.

 

Į konkurso „Agromedija“ vertinimo komisija LŽS valdyba delegavo sąjungos narę Danguolę Skarbalienę.

 

DP 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2012-12-12 14:45
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media