2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistų viešnagė Alytuje

2013-06-12
 
Po krepšinio varžybų Alytuje (Daivos Jokubauskienės nuotr.).

Po krepšinio varžybų Alytuje (Daivos Jokubauskienės nuotr.).

Vytautas Žeimantas

 

Savaitgalyje Alytuje lankėsi sporto žurnalistų delegacija, vadovaujama laikraščio „Lietuvos rytas" sporto skyriaus vedėjo Gintaro Nenartavičiaus.

 

Vilniečius žurnalistus pasitiko Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Kęstutis Ąžuolas. Mes apžiūrėjome atnaujintą Alytaus sporto ir rekreacijos centrą - didžiąją sporto areną, 50 metrų 8 takelių baseiną, 18 vietų pneumatikos šaudyklą, nestandartinių matmenų lengvosios atletikos maniežą, sporto skyriaus patalpas. Alytaus sporto ir rekreacijos centro renginių organizatorius Mantas Vyšniauskas supažindino su centro veikla, kultivuojamomis sporto šakomis, pasiektais sporto rezultatais. Alytaus miesto savivaldybės administracijos Sporto ir rekreacijos skyriaus vedėjas Adomas Andrušaitis supažindino su ES fondų finansuojamu, prie Alytaus suaugusiųjų ir jaunimo mokyklos statomu nauju tinklinio centru.

 

Buvo džiugu matyti, kaip gražiai tvarkosi alytiškiai. Žurnalistai teigiamai įvertino miesto vadovų pastangas gerinti Alytaus miesto sporto infrastruktūrą. Pasak Gintaro Nenartavičiaus, netvarkomos Vilniaus sporto bazės bado akis, o Alytaus sporto bazės pasiruošusios priimti net aukščiausio lygio sportininkus.

 

Po to pažintis su Alytumi persikėlė į krepšinio aikštelę. Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centre savo jėgas išbandė Vilniaus žurnalistų ir Alytaus miesto politikų komandos. Žurnalistų komandą atstovavo Donatas Bilius, Rokas Buračas, Laurynas Butkauskas, Gintaras Nenartavičius ir Balys Šmigelskas. Žurnalistai žaidė pakiliai, su ugnele ir pirmavo visus keturis kelinius. 45:36 - tokiu rezultatu mes laimėjome prieš alytiškius. Vėliau vyko komandų smiginio rungtynės. Šį kartą žurnalistus atstovavo moterys - „Lietuvos žinių" sporto skyriaus vedėja Jūratė Žemaitytė ir ELTOS korespondentė Ingrida Petuchovaitė. Ir smiginio aikštelėje sėkmė lydėjo žurnalistus.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-06-12 21:53
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

pastaba

2013-08-04 14:22

Tai buvo Lietuvos sporto žurnalistų federacijos organizuota išvyka

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media