2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Vėl skelbiamas tradicinis kūrybinis konkursas žurnalistams „Žmogus ir aplinka“

2020-10-21
 
Aplinkos ministerija ir Lietuvos žurnalistų sąjunga skelbia tradicinį kūrybinį konkursą žurnalistams „Žmogus ir aplinka". Kaip numato jo nuostatai, konkursinius darbus reikia pateikti iki gruodžio 4 dienos.
Šio konkurso tikslas - skatinti žurnalistų kūrybiškumą ir profesionalumą supažindinant visuomenę su aplinkos sektoriaus (aplinkos apsaugos, statybos ir būsto plėtros) aktualijomis, problemomis ir jų sprendimo būdais, ugdant sąmoningą šalies gyventojų požiūrį į aplinką. Prizinis fondas - tūkstantis penki šimtai eurų.
Konkurse gali dalyvauti žurnalistai, kurie per metus (nuo praėjusių metų gruodžio 4 d. iki šių metų gruodžio 4 d.) aplinkos apsaugos ar statybos ir būsto plėtros temomis paskelbė publikacijų Lietuvos spaudoje, internetinėje žiniasklaidoje arba sukūrė laidų, transliuotų per radiją ar televiziją. Darbus, atitinkančius konkurso tematiką ir tikslą, gali teikti ne tik patys žurnalistai, bet ir redakcijos, Lietuvos žurnalistų sąjungos skyriai.
Kiekvienas autorius gali pasiūlyti ne daugiau kaip tris darbus (rašinių arba laidų ciklas laikomas vienu darbu). Straipsnių kopijas reikia pateikti skaitmeniniu formatu, o teikiant garso ar vaizdo medžiagą - įrašą ir išsamų laidos aprašymą bei pažymą, kur ir kada laida buvo rodyta ar transliuota. Pateikiant darbus, reikia nurodyti jų autoriaus adresą, telefoną, elektroninį paštą.
Darbus reikia pateikti Lietuvos žurnalistų sąjungai iki gruodžio 4 d. adresu: konkursui „Žmogus ir aplinka", Lietuvos žurnalistų sąjunga, Jogailos g. 11, LT-01116, Vilnius; el. paštu info@lzs.lt.
Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti piniginiais prizais ir diplomais. Juos išrinks komisija, sudaryta iš keturių Lietuvos žurnalistų sąjungos ir trijų Aplinkos ministerijos atstovų. Pagrindiniai vertinimo kriterijai: aktualumas, visuomeninė reikšmė ir profesionalumas.
 
Išsamesnė informacija tel. (5) 212 2805, el. paštu info@lzs.lt arba tel. 8687 33201, el. paštu raimonda.karnackaite@am.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-10-21 13:27
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media