2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Seminaras regioninei žiniasklaidai. Kviečiame!

2021-08-28
 
Kviečiame regioninės žiniasklaidos žurnalistus, redaktorius ir leidėjus registruotis į dviejų dienų seminarą Vilniuje, kurį rengia Europos Parlamento biuras Lietuvoje ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.
Seminaro metu aptarsime svarbiausias ir aktualiausias Europos Sąjungos temas šiuo metu, taip pat Europos tikslus ateičiai. Diskutuosime apie beprecedentį ES atsaką į COVID-19 pandemiją bei klimato krizę, ekonomikos skatinimo priemones. Aptarsime, kaip stiprinti Europos, įskaitant Lietuvos ir jos regionų, imunitetą sveikatos krizėms. Kviesime diskutuoti apie žiniasklaidos laisvę Europoje, jai kylančius iššūkius ir tendencijas. Kalbėsime apie kibernetinį saugumą - ką galime padaryti kiekvienas, kad jaustumėmės saugesni kibernetinėje erdvėje.
Šiuos klausimus turėsite galimybę aptarti su europarlamentarais, ES ir Lietuvos institucijų atstovais, ekonomistais, ekspertais ir žurnalistais.
Registracija vyksta adresu: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/seminaras2021 iki rugsėjo 6 d. Į seminarą kviečiame po 1-2 atstovus iš redakcijos. Dalyvius atrinksime siekdami tolygaus įvairių rūšių žiniasklaidos priemonių ir Lietuvos rajonų atstovavimo. Atrinktus dalyvius informuosime iki rugsėjo 8 d.
Dalyvavimas seminare nemokamas, suteikiame dalyviams nakvynę ir maitinimą. Seminaro pradžia - rugsėjo 16 d. 12 val., pabaiga - rugsėjo 17 d. 14 val. Išsamesnę informaciją ir programą dar atsiųsime.
Renginio metu laikysimės visų LR Vyriausybės rekomendacijų dėl COVID-19 prevencijos, užtikrinsime reikiamą atstumą tarp renginio dalyvių, pasirūpinsime patalpų dezinfekcija ir priemonėmis bei imsimės visų kitų būtinų atsargumo priemonių.
Visų renginio dalyvių prašysime su savimi turėti galiojantį Galimybių pasą.
Jei turite klausimų apie seminarą, maloniai kviečiame kreiptis į Karoliną Buožytę e. paštu Karolina.Buozyte@ext.ec.europa.eu arba telefonu (8 5) 231 3186.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-08-28 09:50
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media