2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Neturintys galimybės dirbti namuose kūrėjai kviečiami naudotis erdviomis Vilniaus mokytojų namų auditorijomis

2021-03-22
 
„Namie trūksta erdvės - Mokytojų namai Tau padės! Visas mūsų pasaulis sumažėjo iki vieno namų ūkio. Miegamasis virto darbo kambariu ar mokyklos klase. Virtuvėje vyksta nuotolinis baseino būrelis ar zoom konferencija. Kai kiekvienas šeimos narys okupuoja gyvenamąją erdvę savo reikmėms, sunku rasti ramų kampelį savo darbams ir kūrybai", sakoma įstaigos pranešime spaudai.
„Kultūros ir švietimo centras Vilniaus mokytojų namai, suprasdami kūrybinės ir švietimo bendruomenės iššūkius ir palaikydami Vilniaus mero institucinių erdvių dalinimosi iniciatyvą, atveria savo auditorijas vilniečių bendruomenei. Nuo kovo 22 d., kol kultūra vis dar reziduoja virtualioje erdvėje, kviečiame ateiti į mūsų namus ir atrasti saugią, ramią darbo vietą", kviečia Vilniaus mokytojų namų direktorė Zita Zenobija Žepnickienė.
Rašykite disertacijas ar referatus, kurkite knygas, veskite nuotolines pamokas ar paskaitas, programuokite, redaguokite ar tiesiog skaitykite. Dirbkite, gilinkitės, kurkite ir galbūt geresniais laikais tose pačiose auditorijose, jau pilnose žiūrovų ir klausytojų, jūs pristatysite savo knygą, atidarysite parodą, pristatysite savo išradimą ar skaitysite įdomią paskaitą, o mes tyliai džiaugsimės, kad esame kažkiek prie to prisidėję.
Vilniaus mokytojų namų auditorijos saugiam darbui ir kūrybai bus atvertos nuo kovo 22 d., kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 18 valandos. Čia rasite saugią ir ramią darbo vietą, spartų WIFI ir erdves atitinkančias visus saugumo reikalavimus. Norintiems rezervuoti auditorijas būtina užpildyti registracijos anketą: https://forms.gle/zWqTwYFLBBxbp4ES6
Auditorijos mūsų - kompiuteris jūsų. Ateikite ir kurkite. Plačiau www.kultura.lt

 

Daugiau informacijos:
Birutė Norvaisienė
Elektroninis paštas kotrynosbaznycia@gmail.com
Tel. Nr. 8633 33719

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-04-15 11:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media