2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Muzikos kūrinių autorių dėmėsiui

2017-09-20
 
 

Mieli muzikos kūrinių autoriai, norime atkreipti Jūsų dėmesį, kad iki rugsėjo 30 d. laukiame jūsų paraiškų Asociacijos LATGA Kūrybinės veiklos fondo paramai gauti. Įvairiems muzikos projektams šiuo metu fonde sukaupta 44 347 Eur.

Kūrybinės veiklos fondo lėšų šaltiniai - 10% atskaitymai nuo kompensacinio atlyginimo, surinkto už audiovizualinių kūrinių ir fonogramose įrašytų kūrinių atgaminimą asmeniniais tikslais.

Projektams remti teikiamos LATGA Tarybos patvirtintos formos paraiškos. Paraiškas svarsto ir lėšas skirsto Taryba. Tarybai priėmus sprendimą remti projektus, su projektų vykdytojais sudaromos bendradarbiavimo sutartys. Projektams skiriama pilna arba dalinė parama atsižvelgus į projekto pobūdį ir svarbą. Rezultatai bus skelbiami antroje spalio pusėje.

Plačiau apie fondo veiklą galite pasiskaityti http://www.latga.lt/fondai.html. Taip pat čia rasite ir paraiškų formas bei kitus dokumentus, kuriuos privaloma užpildyti ir pasirašyti, norint gauti paramą. Asociacijos LATGA būstinė rugsėjo 30 d. nedirbs, nes šeštadienis. Tačiau rugsėjo 30 d. paštu išsiųstas paraiškas priimsime.

Tie autoriai, kurie yra sutikę su 6 proc. atskaitymais, gali pretenduoti ir į kito mūsų fondo - Socialinio kultūrinio paramą. Šio fondo lėšos skirstomos du kartus per metus - rudenį ir pavasarį. Rudeninis lėšų paskirstymas atliekamas lapkritį, paraiškų lauksime iki lapkričio 1 d. Būtina sąlyga - autorius turi būti sutikęs su 6 proc. atskaitymais ne mažiau nei prieš pusę metų iki paraiškos pateikimo.

Plačiau apie fondą čia: http://www.latga.lt/fondai.html. Čia rasite paraišką ir kitus reikalingus dokumentus, kuriuos reikia užpildyti, pasirašyti ir pristatyti Asociacijai LATGA (galima ir paštu). Pasitikslinti, ar esate sutikę su atskaitymais, galite pas vyr. buhalterės pavaduotoją Viliją Tylingo. vilija@latga.lt, T: (8 5) 265 14 85

Kilus neaiškumams kreipkitės į sekretorę-referentę Gailę Jurgaitytę: gaile@latga.lt. T: (8 5) 265 16 00

Labai rekomenduojame sekti mūsų naujienas feisbuke: https://www.facebook.com/AsociacijaLATGA/

 

Viešųjų ryšių specialistė

Jurgita Kviliūnaitė

Asociacija LATGA

Ryšių su visuomene atstovė

M: +370 639 22859

@: jurgita.kviliunaite@latga.lt

www.latga.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-09-20 11:05
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media