2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Kviečia teikti paraiškas kultūros paso paslaugų atrankai

2018-07-26
 
Kultūros ministerija, bendradarbiaudama su Švietimo ir mokslo ministerija kviečia kultūros ir meno įstaigas, menininkus ir kultūros edukatorius teikti paraiškas kultūros paso paslaugų atrankai.
Kultūros pasas - priemonė visų Lietuvos mokinių, besimokančių pagal bendrojo ugdymo programas, kultūros pažinimo įpročiams ugdyti ir jų kultūros patirčiai plėsti, teikiant jiems kultūros paso atrankos kriterijus atitinkančias kultūros ir meno paslaugas.
Kvietimo sąlygos
1. Kultūros paso paslaugų atrankoje gali dalyvauti fiziniai asmenys, vykdantys Lietuvoje registruotą individualią veiklą, ir juridiniai asmenys, kitos organizacijos ar jų padaliniai, registruoti vienoje iš Europos Sąjungos ar Europos ekonominės erdvės valstybių narių, kurie užsiima kultūros ir (ar) meno renginių, kultūrinės edukacijos užsiėmimų ir (ar) kultūros ir meno renginių, papildytų kultūrine edukacija, organizavimo veikla.
2. Paslaugos turi būti skirtos Lietuvos pradinių klasių mokiniams, kai paslauga gali naudotis klasė (-s) ar kelių klasių sudaryta grupė.
3. Vienos paslaugos kaina, suapvalinta iki euro (be centų), vienam mokiniui turi būti nuo 1 euro iki 5 eurų. Mokinius lydintiems asmenims / mokytojams paslauga turi būti teikiama nemokamai.
4. Vienas paslaugos teikėjas gali teikti neribotą paraiškų, atitinkančių reikalavimus, skaičių, tačiau kiekvienai paslaugai teikiama atskira paraiška.
Paraiškų teikimo terminas
2018.07.24 - 2018.08.07 (iki 23:59 val.)
Visą informaciją, kaip teikti paraiškas, galite rasti čia: http://lrkm.lrv.lt/lt/veikla/kulturos-pasas/paslaugos-teikejams
Kultūros paso paslaugos atrankos 2018 m. paraišką galite rasti čia: http://kulturospasas.emokykla.lt
Po nurodyto termino paraiškos nepriimamos.
Kilus klausimams dėl kvietimo sąlygų ar paraiškos pildymo, kreipkitės
el. paštu kulturospasas@lrkm.lt arba tel.: 8 608 45 502 arba 8 608 45 605.
Kilus techniniams nesklandumams, pildant paraišką, prašome kreiptis
el. paštu administrator@portalas.emokykla.lt arba tel.: 8 5 2356154.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-07-26 12:19
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media