2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Skelbiamas tradicinis konkursas žurnalistams „Žmogus ir aplinka“

2017-10-12
 
 

Aplinkos ministerija ir Lietuvos žurnalistų sąjunga skelbia tradicinį kūrybinį konkursą žurnalistams „Žmogus ir aplinka". Konkursinius darbus reikia pateikti iki gruodžio 4 dienos. Šio konkurso tikslas - skatinti žurnalistų kūrybiškumą ir profesionalumą supažindinant visuomenę su aplinkos sektoriaus (aplinkos apsaugos, statybos ir būsto plėtros) aktualijomis, problemomis ir jų sprendimo būdais, ugdant sąmoningą šalies gyventojų požiūrį į aplinką. Prizinis fondas - tūkstantis penki šimtai eurų.

Konkurse gali dalyvauti žurnalistai, kurie per metus (nuo praėjusių metų gruodžio 4 d. iki šių metų gruodžio 4 d.) aplinkos apsaugos ar statybos ir būsto plėtros temomis paskelbė publikacijų Lietuvos spaudoje, internetinėje žiniasklaidoje arba sukūrė laidų, transliuotų per radiją ar televiziją. Darbus, atitinkančius konkurso tematiką ir tikslą, gali teikti ne tik patys žurnalistai, bet ir redakcijos, Lietuvos žurnalistų sąjungos skyriai.

Kiekvienas autorius gali pasiūlyti ne daugiau kaip tris darbus (rašinių arba laidų ciklas laikomas vienu darbu). Pateikiant spaudinius, reikia pristatyti iškarpų iš laikraščių ar žurnalų kopijas (po vieną), o teikiant garso ar vaizdo medžiagą - įrašą ir išsamų laidos aprašymą bei pažymą, kur ir kada laida buvo rodyta ar transliuota. Taip pat būtina pateikti darbo kopiją skaitmeniniu formatu. Pateikiant darbus, reikia nurodyti jų autoriaus adresą, telefoną, elektroninį paštą.

Darbus reikia pateikti Lietuvos žurnalistų sąjungai iki gruodžio 4 d. adresu: konkursui „Žmogus ir aplinka", Lietuvos žurnalistų sąjunga, Jogailos g. 11, LT-01116, Vilnius.

Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti piniginiais prizais ir diplomais. Juos išrinks komisija, sudaryta iš keturių Lietuvos žurnalistų sąjungos ir trijų Aplinkos ministerijos atstovų. Pagrindiniai vertinimo kriterijai: aktualumas, visuomeninė reikšmė ir profesionalumas.

Išsamesnė informacija tel. (5) 212 2805, el. paštu info@lzs.lt arba tel. 8~70 663660, el. paštu raimonda.karnackaite@am.lt.

AM Viešųjų ryšių skyrius

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-10-12 17:13
 
 

Komentarai (5)

Jūsų el. paštas

leroynathalie

2018-02-26 04:52

SVEIKI ATVYKĘ: PASKIRSTYMAS PASIŪLYMAI TARP INDIVIDUALUS BE CHARGE
Reikia turėti ranka, kad pasitrauktumėte iš finansinės padėties, kuri jau kurį laiką vyko dėl jūsų banko atsisakymo suteikti paskolą ar finansuoti, nėra problemų, net jei esate įstrigę jūsų šalyje ir neturite galimybės gauti finansavimą palikite el. laišką šiuo adresu: leroynathalie.org@gmail.com, kad žinotumėte paskolų ir finansavimo iš pagrindinių Europos bankų sąlygas be priekabiavimo ir atsisveikintumėte su savo finansinėmis problemomis.
atkreipkite dėmesį į sritis, kuriose galiu padėti jums atlikti savo projektus arba nutraukti aklavietę

* Finansinis

* Nekilnojamojo turto paskolos

* Investicinės paskolos

* Auto paskola

* Konsolidavimo skolos

* Kredito linija

* Antrasis hipoteka

* Kredito išpirkimas

* Asmeninės paskolos

Ps: Dėl didelio finansavimo, kurį reikia sumokėti per šį laikotarpį, apdorojimo laikas trunka šiek tiek ilgiau nei įprasta. Žinokite, kad dirbame, kad patenkintume, galite sekti savo failą, kad žinotumėte jo evoliuciją. taip pat išskirtiniai tarifai investicijų paskoloms, nekilnojamojo turto ir žemės ūkio.
palikite el. laišką šiuo adresu: leroynathalie.org@gmail.com

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Elena

2017-11-20 06:44

Gerbiami paskolų prašytojams

Jums jokių finansinių sunkumų? Ar jūs norite pradėti savo verslą? Ši paskola kompanija buvo įsteigta žmogaus teisių organizacijose visame pasaulyje su vieninteliu tikslu padėti vargšams ir žmones su finansiniais sunkumais gyvenime. Jei norite kreiptis dėl paskolos, grįžti į mus su informacija žemiau el. paštas: elenanino0007@gmail.com

vardas, pavadinimas:
Paskolos suma, reikalinga:
Paskolos trukmė:
Mobilaus telefono numeris:

Ačiū ir God bless
PASITIKĖJIMĄ
Elena

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Anitai

2017-11-03 14:04

Jei užsiimi paskolų teikimu, tai ir skelbkis atitinkamoje vietoje, ne LŽS svetainėje. Įdomu, ar ši ponia turi leidimus verstis tokia veikla, ar moka valstybei mokesčius. Reikėtų Mokesčių inspekcijai ir Finansinių nusikaltimų tarnybai tuo pasidomėti.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Kvailybė

2017-10-31 14:17

Na, ir durni kai kurie žmonės. Reikia ar nereikia, kai kas bruka savo paskolas, reklamuoja paslaugas ir t.t. Ką bendro turi kūrybinis konkursas "Žmogus ir aplinka" ir kažkokios paskolos? Tų paskolų dabar gali be jokio vargo gauti ir bankuose, ir greitojo kredito firmose. Tereikia tik vieno mažmožio- kad būtum mokus ir neturėtum skolų. Taigi, ponia Anita ir kiti panašūs paslaugų siūlytojai, savo skelbimus kabinkite skelbimų lentose ir neterškite interneto.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Anita

2017-10-30 01:38

paskola! paskola !! paskola !!!
Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kad esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą.
Tada atsiųskite mums el. Laišką: (anitagerardloanfirm@gmail.com), kreipkitės į paskolą

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media