2024 m. balandžio 24 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į laidą „Moterys prieš vyrus“

2017-12-10
 
Kviečiame žurnalistus į azartiško ir nenuspėjamo LNK žaidimo „Moterys prieš vyrus" filmavimą, kuris įvyks gruodžio 13 d. 11 val. LNK studijoje (Šeškinės g. 20, Vilnius).
Garsenybės, suskirstytos į vyrų ir moterų komandas, turės atsakyti į daugybę klausimų ir bandys įrodyti, kurie geresni - jie ar jos. Laidoje „Moterys prieš vyrus" susikaus šie žinomi žmonės: sausakimšas arenas renkantis dainininkas Vytautas Šiškauskas, renginių vedėjas Remigijus Žiogas, dainininkas Donatas Baumila, jo žmona bei dviejų vaikų mama Dainė Baumilė, grupės „Yva" lyderė Natalija Bunkė, dainininkė ir grupės „69 danguje" narė Goda Alijeva.
Geros nuotaikos ir humoro kupino LNK šou „Moterys prieš vyrus" vedėjai ir skirtingų lyčių komandų kapitonai - Jonas Nainys ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Žinomų žmonių komandos turės atlikti itin smagias užduotis - sudėti žodį iš ant kūno esančių kubo formos figūrų ar nesusijuokti vaidinant šmaikščią situaciją.
Vyrai ir moterys turės atsakyti į netikėtus ir itin intriguojančius klausimus. Žaidimo „Žvaigždžių topas" metu laidoje nuskambės vienas tokių: kuri iš laidos dalyvių geriausiai atrodytų su seksualiais apatiniais - D. Baumilė, N. Bunkė, G. Alijeva ar N. Pareigytė-Rukaitienė? Vyrų komanda turės surikiuoti moteris ir stengtis, kad atsakymai sutaptų su šimto vyrų iš gatvės sprendimu.
 
Linkėjimai
Audrius Janonis
Atstovas ryšiams su visuomene
UAB "FRESH PRODUCTION HOUSE"
http://www.freshproduction.lt/
janonis@freshproduction.lt
Tel. 8 655 77 664
Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-12-11 17:49
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media