2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Žiniasklaidos atstovai kviečiami į Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos 100-mečio minėjimo renginius

2019-11-11
 
Gerbiamieji žiniasklaidos atstovai, šiais metais Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka mini savo 100 metų jubiliejų. Džiaugiamės galėdami pakviesti Jus į šiai sukakčiai skirtus renginius. 
Šventiniai renginiai vyks 2019 m. lapkričio 14-15 d. Nacionalinėje bibliotekoje (Gedimino pr. 51, Vilnius).
Lapkričio 14 d. vyks Nacionalinės bibliotekos šimtmečio renginys „Žmonių biblioteka", kuriame renginio dalyvius ir svečius sveikins J. E. Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda, Atkuriamojo Seimo Pirmininkas Vytautas Landsbergis, Lietuvos Respublikos kultūros ministras Mindaugas Kvietkauskas, Lietuvos Respublikos Seimo Švietimo ir mokslo komiteto pirmininkas Eugenijus Jovaiša, šventinio vakaro šeimininkas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas.
Prašytume apie savo dalyvavimą iki lapkričio 13 d. pranešti el. pašto adresu konferencijos@lnb.lt. Prašytume taip pat laiške nurodyti, kuriame konkrečiai šimtmečio renginyje dalyvausite - ar lapkričio 14 d. renginyje „Žmonių biblioteka", ar lapkričio 15 d. konferencijoje „XXI a. bibliotekos: tradicijos ir inovacijos", ar abiejuose.

 

Pagarbiai
Renginio organizatoriai
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka
Gedimino pr. 51, 01109 Vilnius, Lietuva
El. p. konferencijos@lnb.lt
www.lnb.lt 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-11-11 14:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media