2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: LŽS valdybos posėdis: primti nauji LŽS nariai, papildyta LŽS etikos komisija, deleguotas narys į LRTK

2020-12-22
 
2020 m. gruodžio 22 dieną nuotoliniu būdu įvyko LŽS Valdybos posėdis. Posėdžio pirmininkas - LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius, sekretorė - LŽS referentė Almonė Elena Baltrūnienė.
Posėdyje dalyvavo LŽS valdybos nariai Jolanta Beniušytė, Evgenia Levin, Vidas Mačiulis, Jolanta Mažylė, Alma Mosteikaitė, Dainius Radzevičius, Ipolitas Skridla, Jūratė Sobutienė, Gerimantas Statinis ir Vytautas Povilas Šilas.
Taip pat posėdyje dalyvavo LŽS pirmininko pavaduotojai: Vytautas Kvietkauskas, Darius Lukoševičius ir Audronė Nugaraitė, www.lzs.lt redaktorius Vytautas Žeimantas, LŽS vyr. buhalterė Lina Mykolaitienė.
Buvo nutarta  priimti į LŽS Miglę Krancevičiūtę, Sigitą Jacinevičienę - Baltaduonę, Ingą Sigitą Tamulevičienę, Liuciją Lenkauskaitę ir Joną Okmaną.
Nutarta į LŽS etikos komisiją įtraukti LŽS Vilniaus skyriaus narę Angelę Adomaitienę ir Senjorų klubo narį Juozą Stasiną.
Nutarta į Lietuvos radijo ir televizijos komisijos narius ketverių metų kadencijai deleguoti LŽS pirmininko pavaduotoją Vytautą Kvietkauską. Jis pakeistų LRTK komisijos narį Vidmantą Mačiulį, kurio antroji ketverių metų kadencija iš eilės baigsis 2021 m. sausio 21 d. 
Svarstyta dėl Lietuvos Respublikos vyriausybės programos ir LŽS pasiūlymų. Tuo klausimu kalbėjo Dainius Radzevičius, Audronė Nugaraitė ir Jolanta Mažylė.
Nutarta, kad iki š. m. gruodžio 28 d. kiekvienas LŽS skyrius atsiustų pirmininkui Dainiui Radzevičiui po vieną savo idėją Vyriausybės programai ir vieną pasiūlymą.
www.lzs.lt inf.

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-12-29 19:35
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Ieva Romajas

2023-07-28 14:33

Tai nuostabu!

Pagaliau mano vyras grįžta pas mane su tokia meile ir pagarba, nei aš kada nors tikėjausi. Padedamas daktaro Ilekhojie ir jo protėvių susitaikymo ritualo, mano vyras grįžo po tiek mėnesių prašymo skirtis. Iš pradžių, kai mano draugas liepė man kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, maniau, kad viskas gerai nesibaigs, nes niekada netikėjau, kad jis gali padėti, kai prarado pinigus dėl ankstesnių. Jis man aiškiai paaiškino, taip pat užtikrino, kad viskas būtų atlikta taikiai ir skubiai. Praėjus lygiai 3 dienoms po susitaikymo ritualo, mano vyras, kuris mėnesius neatsiliepia į mano telefono skambučius, atėjo į namus ir paprašė atšaukti skyrybų planus ir vėl būti laiminga šeima. Jau praėjo 2 mėnesiai ir viskas gerėja su diena. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Su juo taip pat galite gauti pagalbos. Telefono numeris / Whatsapp 2348147400259 arba el. paštas: gethelp05@gmail.com

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Brandy

2021-01-24 02:48

Sveiki visi, tai puikus liudijimas, kuriuo privalau pasidalinti. Niekada netikėjau burtais ar magija, kol nesutikau daktaro Ogalos. Po 3 metus iširusios santuokos žmona paliko mane su dviem vaikais. Beveik nusižudžiau, buvau emociškai palūžęs. Dėka burtų leidėjo, vadinamo dr. Ogala, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną, naršydamas internete, aptikau daugybę atsiliepimų apie šį konkretų ratuką. Vieni žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį mylimąjį, kiti tikino, kad jis atstatė jų gimdą, išgydė vėžį ir kitas ligas, kiti tikino, kad jis gali užburti, kad sustabdytų skyrybas. Aš taip pat susidūriau su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo moteris, vadinama Sonia, ji paliudijo, kaip jis sugrąžino savo buvusį mylimąjį per mažiau nei 2 dienas, ir pasibaigus liudijimui ji atsisakė jo el. Pašto adreso (Drogalad02@gmail.com) . Perskaičiusi visus šiuos atsiliepimus, nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo jo elektroniniu paštu ir paaiškinau jam savo problemą. Vos per 48 valandas mano žmona grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Ogala yra tikrai talentingas vyras, aš nesiruošiu nustoti jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo ir tikro rašybos ratuko, kuris už jus išspręstų visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su jo galiomis. Jis gali paversti jūsų svajones realybe.
.................................
Tai taip pat gali jums padėti:
1. Grąžinkite savo vaikiną ar draugę
2. Grąžinkite savo vyrą ar žmoną
3. Laimėkite loteriją ir akciją biuruose
4. Padėkite pastoti, jei jums reikia kūdikio
5. Visiškai išgydyti bet kokią ligą susisiekite su juo dabar: „Hangout“: drogalaspells@gmail.com, el. Paštas: Drogalad02@gmail.Com .. galite paskambinti / „WhatsApp“ naudodami šį mobiliojo telefono numerį 2347049668119

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media