2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Kviečiame į LŽS surengtą parodą „Laisva spauda – laisvas aš!”

2019-05-03
 
Minėdama Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, Lietuvos žurnalistų sąjungą jau septintus metus organizuoja žurnalistų kūrėjų ir dailininkų kūrybos parodą „Laisva spauda - laisvas aš!". Parodos atidarymas įvyks gegužės 8 d. 17 val. Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Švietimo akademijos meno galerijoje „2019″ (T. Ševčenkos g. 31, Vilnius).
Paroda skirta ne tik paminėti svarbią datą, bet ir atskleisti žurnalistų kūrybiškumą vaizduojamojo meno įvairiose medijose, bei pasidžiaugti glaudžiu bendradarbiavimu su dailininkais. 
Šių metų parodos tema - „Žodis". Turbūt niekas neabejoja žodžio svarba ir galia. Žodis yra visa ko pradžia. Žodis griauna ir kuria. Žodis gali turėti daug interpretacijų ir vizualizacijų. Laisvas žodis - laisvos visuomenės pamatas ir prasmė.
Parodoje „Laisva spauda - laisvas aš!" šiemet dalyvauja 16 autorių: Agnė Varpukevičiūtė, Agnė Verksnytė-Paulauskienė, Aida Vėželienė, Albertas Vaidila, Aušra Šiaulytė, Daiva Margienė, Dalia Bložienė, Jolanta Kanapickaitė, Lina Vaišnytė, Modestas Malinauskas, Regina Jakučiūnaitė-Kubertavičienė, Rita Krupavičiūtė, Rimas Bružas, Sigita Jakutytė, Vygantas Vėjas, Zinas Kazėnas.
Parodos atidaryme dalyvaus Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius, įžanginį šventinį žodį tars žinomas televizijos ir radijo žurnalistas, skaitovas Juozas Šalkauskas. 
Parodą VDU Švietimo akademijos meno galerijoje „2019″ (Ševčenkos g. 31, Vilnius) galima bus apžiūrėti iki gegužės 26 d.

 

Pagarbiai,
Aida Vėželienė,
Parodos kuratorė

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-05-03 12:45
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media