2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Kvietimas į Tarptautinės sporto žurnalistų dienos šventę

2020-06-26
 
Lietuvos sporto žurnalistų federacija visus kolegas kviečia kartu švęsti Tarptautinę sporto žurnalistų dieną! Šiais metais šventę švęsime dvi dienas.
Birželio 30 dieną 18.30 val. „Žalgirio" sporto draugijos salėje (Olimpiečių g. 17) vyks tradicinis krepšinio turnyras, kuris dėl karantino buvo perkeltas iš Spaudos atgavimo dienos. Turnyre dalyvaus LSŽF, Olifėjos ir Seimo komandos. Po turnyro vyks apdovanojimai ir rungtynių aptarimas kavinėje. Kviečiame visus, ne tik žaidžiančius!
Liepos 2 dieną 16.00 val., visus LSŽF narius ir norinčius dalyvauti LSŽF veikloje sporto žurnalistus, kviečiame į „Vilnojos" sodybą Sudervėje. Kartu aptarsime Lietuvos sporto žurnalistų federacijos veiklą, labiausiai sporto žurnalistams rūpimus klausimus ir aktualijas. Vėliau Jūsų laukia kultūrinė ir pramoginė veikla bei smagus bendravimas su kolegomis.
Visus kviečiame atvykti kartu su antromis pusėmis ir šeimomis. Apie atvykimą prašome informuoti iki birželio 30 dienos, nes reikia užsakyti maitinimą, gaiviuosiuos gėrimus ir kt. pramogas.
LSŽF apmokės kelionės išlaidas, kurie kooperuodamiesi su kolegomis, iki sodybos atvyks naudodamiesi pavežėjų paslaugomis. Bus organizuojamas ir nemokamas parvežimas iš sodybos į Vilnių.
p.s. informacija paskelbta ir LSŽF Facebook grupėje. Registruotis žaisti ir vykti į sodybą galite ir ten, papildomai atsakinėti į el.paštą nebūtina.
„Vilnojos" sodyba: M. Zdziechovskio g. 27, Sudervė, Vilniaus raj. www.viesbutisvilnoja.lt
Lauksime Jūsų!
Lithuanian Sports Journalists' federation
Žemaitės str. 6, LT-03117 Vilnius
Tel. +370 686 22377; +370 686 33779
Email: lszfederacija@gmail.com
www.lszf.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-06-26 10:13
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media