2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Kviečiame į viešą treniruotę su Živile Balčiūnaite

2010-08-17
 
Audroniaus Žygavičiaus nuotrauka

Audroniaus Žygavičiaus nuotrauka

Simonas Ropė

 

Rugpjūčio 20 d., penktadienį, 18 val. Vilniaus Vingio parko stadione vyks vieša treniruotė, skirta Vilniaus maratono dalyviams. Joje dalyvaus Europos lengvosios atletikos čempionato aukso medalio laimėtoja Živilė Balčiūnaitė, du kartus Vilniaus maratono nugalėtoja Diana Lobačevskė, taip pat futbolo klubo Vilniaus „Žalgirio" žaidėjai.

 

Visi susirinkusieji turės unikalią galimybę pamatyti istorinį Lietuvai, maratono rungtyje Ž.Balčiūnaitės iškovotą medalį, įsiamžinti su garsiomis bėgikėmis ir pabendrauti su futbolininkais, kurie ruošiasi įveikti mini maratono distanciją.

 

Treniruotės metu į bėgikams kilusius klausimus atsakys Europos čempionės treneris Romas Sausaitis ir Vilniaus maratono direktorius Evaldas Martinka. Jis teigia, kad pirmoji panašaus pobūdžio treniruotė su D.Lobačevske sulaukė didelio neprofesionalių sportininkų susidomėjimo.

 

„Susirinkę bėgimo mėgėjai buvo labai patenkinti tokia treniruote ir pageidavo, jog jos vyktų dažniau. Turime tam puikią progą - Ž.Balčiūnaitės laimėtą Europos auksą, jos vardo bėgimą bei nuostabų Vingio parką. Kiek vėliau pakviesime ir į „Maratonininko pusryčius", kuriame bėgimo entuziastai bus supažindinti ir su Živilės mitybos įpročiais prieš bėgimą. Treniruotėje laukiame visų - ir profesionalų, ir bėgikų mėgėjų, ir sportininkų gerbėjų!"

 

Taip pat primename, kad iki rugsėjo 11-12 dienomis vyksiančio septintojo Vilniaus maratono likus mažiau nei mėnesiui, bėgikai dar turės galimybę pasitikrinti jėgas „AVON" žygyje prieš krūties vėžį, kuriame taip pat dalyvaus Ž.Balčiūnaitė.

 

Rugsėjo 4 d. bus duotas 10 kilometrų varžybų startas, taip pat visi norintys galės išbandyti savo jėgas ir pamėginti aplenkti Europos čempionę. Živilė maždaug 4 kilometrų trasoje startuos trimis minutėmis vėliau nei kiti bėgikai, tad mėgėjai turės šiokį tokį pranašumą.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-08-17 15:22
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media