2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Lietuvos sporto žurnalistai žais futbolo turnyre Afrikoje

2014-03-13
 
Su Egipto žurnalistais „PRESS‘o“ komanda jau žaidė pernai Druskininkuose. "PRESS'o nuotrauka

Su Egipto žurnalistais „PRESS‘o“ komanda jau žaidė pernai Druskininkuose. "PRESS'o nuotrauka

 

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubo „PRESS‘as" komanda išvyksta į Egiptą, kur kovo 16-20 dienomis vyks tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras. Jame dalyvaus 10 komandų iš 7 valstybių.

Aleksandrijoje, iki kurios Lietuvos žurnalistų komandą skraidina kelionių agentūra „Novaturas", vyksiančio turnyro grupės varžybose Lietuvos sporto žurnalistai susitiks su Egipto, Irako ir Vokietijos komandomis. Su Egipto žurnalistais „PRESS‘o" komanda jau žaidė pernai Druskininkuose vykusiame turnyre.

„Lietuvos sporto žurnalistai tarptautinius futbolo turnyrus rengia jau dešimt metų iš eilės. Džiugu, kad mūsų pavyzdys įkvėpė ir kitų šalių sporto žurnalistus. Pernai Lietuvoje viešėję Egipto žurnalistai nusprendė tokį turnyrą surengti ir savo šalyje. Šiais metais taip pat planuojame vykti į turnyrus Lenkijoje, Rusijoje, Moldovoje", - sako sporto žurnalistų klubo pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Nors pastaruoju metu Lietuvos užsienio reikalų ministerija nerekomenduoja vykti į kai kuriuos Egipto regionus dėl šioje šalyje kylančių neramumų, turnyro organizatoriai - Aleksandrijos biblioteka ir 100 metų jubiliejų švenčiantis „Alittihad" futbolo klubas žurnalistams garantavo saugumą jų šalyje.

„PRESS‘o" komandai turnyre Egipte atstovaus žinomi sporto žurnalistai ir komentatoriai - Nerijus Kesminas, Tautvydas Meškonis, Rimas Mauricas, Romanas Buršteinas, Virginijus Razmantas ir kiti.

 

LŽS sporto žurnalistų klubo „PRESS‘as" informacija

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-03-13 08:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media