2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ išskirtinė naujų narių inauguracijos šventė

2014-09-09
 
 

Nesvarbu kokią transporto priemonę vairuojate - mažą ar didelį automobilį, seną ar naują, prašmatnų, o galbūt kuklų... Svarbu, kad tvirtai laikote gyvenimo vairą ir žinote į kurią pusę norite sukti. Visas vairuojančias moteris raginu - burkimės, vienykimės, juk kartu galime nuveikti tiek daug prasmingų darbų."

                                                                                         Asta Jonušienė
                                                                                         Vairuojančių moterų asociacijos prezidentė

 

Jau šį šeštadienį rugsėjo 13 d. 17 val. Plytinės kartodrome prasideda pavasario gale įsteigtos vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies" išskirtinė naujų narių inauguracijos šventė, kuri vyks kartu su teisėsaugininkų motociklininkų klubo „Warriors" baikeriais.

Galimybė pasigrožėti Harley Davison motociklais, įvairūs prizai bei siurprizai žadami atvykusiems svečiams, o šio šventės akcentas įspūdingas Pasaulio vicečempiono, motoakrobato  Arūno Gibiežos, kitaip žinomo kaip ARAS, Arasfreestyle pasirodymas. Renginio After Party grupės „69 danguje" išskirtinai, visoms vairuojančioms, skirtas koncertas Grand Club Lietuva.

 Po smagaus „Racing Ladies"prisistatymo vakaro, kurio metu buvo suorganizuotos kartingo varžybos bei praūžusių 1000 km lenktynių, kuriose tai pat buvo skiriamas išskirtinis dėmesys joms, asociacijos veikla susidomėjo nemažai veiklių moterų bei šou pasaulio atstovių.

Lietuvos vairuojančių moterų asociacijos tikslas - suburti, suvienyti vairuojančias moteris bendravimui ir patirties sklaidai, skatinti dailiosios lyties užimtumą, organizuoti švietėjišką veiklą eismo saugumo srityje, tobulinti vairavimo įgūdžius, atstovauti, o esant reikalui ir ginti vairuojančių moterų interesus.

 Vairuojančių moterų asociacijos nare gali tapti kiekviena Lietuvoje gyvenanti moteris. Amžius, išsilavinimas, gyvenamoji vieta ar šeiminė padėtis visai nesvarbi. Svarbu, kad esate vairuojanti, ar norinti išmokti vairuoti, esate aktyvi, norinti mokytis, tobulėti, įdomiai leisti laiką bendraminčių būryje.

 

Kontaktams

Vairuojančių Moterų Asociacijos

Prezidentė Asta Jonušienė

https://mail.google.com/mail/u/0/h/1xiqolh937z3h/?&v=b&cs=wh&to=vma@ateik.org

+370 685 38825

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-09-10 08:21
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media