2024 m. kovo 30 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: R. Meilutytė ir D. Rapšys trumpam prisijungė prie LRT komandos

2014-10-26
 
Rūta Meilutytė

Rūta Meilutytė

 

LRT televizija savo žiūrovams suteikia galimybę ir toliau atidžiai sekti geriausių Lietuvos sportininkų startus svarbiausiose planetos varžybose. Jau gruodžio mėnesį LRT transliuos pasaulio plaukimo čempionatą, vyksiantį Katare, Dohoje. 

Sostinės Lazdynų baseine LRT nufilmavo čempionato pristatymo klipus, kuriuose olimpinė, pasaulio ir Europos čempionė Rūta Meilutytė ir Europos jaunimo čempionas Danas Rapšys kviečia sporto aistruolius prie televizijos ekranų.

 

„Žiūrovų palaikymas tikrai labai svarbus ir man, ir visai komandai. Kai žinai, kad žmonės žiūri per televizorių ir net atvažiuoja palaikyti, tai duoda dar daugiau jėgų ir noro. Tai labai malonu", - sako trumpam į Lietuvą sugrįžusi R. Meilutytė.

Jai pritaria ir tarp treniruočių laiko filmavimams radęs Danas Rapšys. „Kai tave palaiko, žiūri, net kitaip plauki. Norisi, kad žmonėms patiktų žiūrėti, kad kitas už tave džiaugtųsi", - tikina D. Rapšys.

Abu plaukikai dabar intensyviai treniruojasi ir galvoja tik apie artėjantį pasaulio čempionatą. „Tikiuosi apginti savo titulus, laimėtus pasaulio čempionate prieš dvejus metus, ir pagerinti savo asmeninį rekordą", - teigia R. Meilutytė.

Apdovanojimai - ir D. Rapšio mintyse: „Būtų puiku pakliūti į plaukimo 200 m nugara rungties finalą. Žinoma, didžiausias tikslas - medaliai."

Kaip Lietuvos atstovams seksis pasaulio čempionate varžytis su pajėgiausiais planetos plaukikais, sužinosime jau gruodžio mėnesį stebėdami jų startus per LRT televiziją.

Filmavimo užkulisiai: https://www.facebook.com/hashtag/finaworldswimmingchampionships2014

 

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-10-26 09:49
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media