2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: LSŽF rinkimų susirinkimas: prie Lietuvos sporto žurnalistų federacijos vairo lieka Tautvydas Vencevičius

2021-09-26
 
Alfredo Pliadžio nuotraukoje: Tautvydas Vencevičius ir Tomas Gaubys

Alfredo Pliadžio nuotraukoje: Tautvydas Vencevičius ir Tomas Gaubys

Beveik 100 narių vienijančios Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) prezidentu antrajai ketverių metų kadencijai išrinktas 44 metų sporto žurnalistas Tautvydas Vencevičius. LSŽF rinkimų susirinkimas surengtas šeštadienį, rugsėjo 25 dieną, Vilniuje, viešbučio „Crowne Plaza" konferencijų salėje.
Susirinkime dalyvavo 33 nariai iš 93, dar 37 nariai balsavo iš anksto raštu.
T. Vencevičius buvo vienintelis kandidatas LSŽF prezidento pareigas.
65 metų jubiliejų kitąmet minėsiančios organizacijos viceprezidentais perrinkti Dalius Matvejevas ir Stasys Petkus, o generaliniu sekretoriumi - Tomas Gaubys, o prezidiumo nariais - Ingrida Petuchovaitė, Marius Grinbergas, Romanas Buršteinas ir Rytis Sabas. Naujais prezidiumo nariais tapo Brigita Virbalytė-Dimšienė, Marius Bagdonas ir Martynas Suslavičius.
„Džiaugiuosi, kad toliau galėsime tęsti jau pradėtus darbus, įgyvendinti naujas idėjas. Turime laiko patikrintą komandą, kurią papildė trys aktyvūs sporto žurnalistai. Ir toliau dirbsime ne sau, o visiems, - sakė LSŽF prezidentas T. Vencevičius. - Dar prieš COVID-19 pandemiją mums pavyko atverti naują veiklos ir galimybių puslapį, kuriame aiškiai ėmėme įprasminti LSŽF idėją - suburti aktyvių sporto žurnalistų komandą, kuri gali ir nori įgyvendinti išsikeltus tikslus: padaryti LSŽF prestižine organizacija, pritraukti naujų narių bei į federacijos gretas sugrąžinti anksčiau jai priklausiusius sporto žurnalistus, kelti sporto žurnalistų kvalifikaciją, organizuoti stažuotes ir išvykas į užsienyje vykstančias varžybas, reguliariai rengti seminarus ir sporto varžybas, produktyviai bendradarbiauti su sporto organizacijomis, sprendžiant sporto žurnalistams aktualiausius klausimus."
Revizijos komisiją ir toliau sudarys Saulius Ramoška, Arūnas Abromaitis ir Gintautas Dulskas.
Susirinkime vienbalsiai buvo patvirtinta nauja, šiandienos realijas atitinkanti LSŽF įstatų redakcija. Iki šiol galioję organizacijos įstatai buvo priimti prieš daugiau nei 15 metų.
LSŽF informacija

 

Alfredo Pladžio nuotraukos

 

Lithuanian Sports Journalists' federation
Žemaitės str. 6, LT-03117 Vilnius
Tel. +370 686 22377; +370 686 33779
Email: lszfederacija@gmail.com
www.lszf.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-09-26 16:25
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media