2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Informacija apie Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidiumo posėdį

2017-09-20
 
 

Rugsėjo 19-ąją, įvyko LSŽF prezidiumo posėdis. Jame dalyvavo 9 iš 11 narių.

Nuspręsta LSŽF 60 metų jubiliejų paminėti per Metų apdovanojimus, kuriuos numatoma surengti gruodžio mėnesį. Iki šio renginio bus sukurtas naujas LSŽF logotipas.

Artimiausiu metu su Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) atstovais bus aptariamas LSŽF dalyvavimas LTeam apdovanojimuose.

Iki lapkričio 10 dienos galima pateikti projektų paraiškas Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondui. LSŽF vadovybė laukia pasiūlymų (lszfederacija@gmail.com).

Taip pat laukiama pasiūlymų dėl seminarų. Rašykite, kolegos, kokios temos jums būtų įdomios. Iki metų pabaigos planuojami du seminarai.

Pritarta siūlymui iš LSŽF narių sudaryti Kalbos komisiją, kuri galėtų bendradarbiauti su Valstybine lietuvių kalbos komisija. Kas norėtumėte LSŽF Kalbos komisijoje prisijungti prie Daliaus Matvejevo ir Mariaus Grinbergo, praneškite.

Artimiausiu metu bus gauti pasiūlymai dėl krepšinio salės nuomos. Jau aišku, kad yra galimybė naudotis „Žalgirio" draugijos sale Olimpiečių g. šiais laikais: antradieniais 14.30-16.00, ketvirtadieniais 13.30-15.00, šeštadieniais 16.00-17.30. Ar būtų norinčių žaisti krepšinį tokiais laikais? Ar būtų kitų pasiūlymų?

LSŽF nariai nuo spalio turės galimybę žaisti futbolą „Sportimoje" sekmadieniais 17.00 val. kartu su „Press‘o" žurnalistais. Dėl informacijos kreiptis į LSŽF prezidentą Tautvydą Vencevičių.

Dar šiais metais sporto žurnalistai galės išbandyti jėgas LSŽF organizuojamose varžybose. Numatyti tradiciniais tampantys stalo teniso ir paplūdimio tinklinio turnyrai, taip pat siūlykite, kurias sporto šakas (varžybas ar treniruotes) dar norėtumėte išbandyti.

 

LSŽF prezidiumas

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-09-21 10:38
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media