2024 m. balandžio 17 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į Daugpilį

2021-12-04
 
Laba diena, norime žurnalistus gruodžio 16-17 d. pakviesti vykti į Daugpilį. Kviečiame žurnalistus registruotis. Norinčiųjų sąrašą Daugpilio miestui norėtumėme išsiųsti kitą savaitę, kad užsakytų viešbutį. Nuoroda registracijai: https://docs.google.com/document/d/1OUi5ATp_9rQn08IUWFOZMaS43OYCojvBpsCbcMabWwg/edit?fbclid=IwAR1FwPro2UKP91hB_OS0OqAGx0kEsy7Dy1lGjC2YkyycGgtPInD28SqMADk
Apie projektą:
Kauno miesto savivaldybė Partnerystės susitarimu su Daugpilio miesto savivaldybe įgyvendina iš dalies Europos Sąjungos teritorinio bendradarbiavimo programos INTERREG V-A Latvija - Lietuva lėšomis finansuojamą projektą „Tarpvalstybinio turizmo skatinimas regioninio kultūros paveldo srityje (Cross-border Increase in Regional Cultural Heritage Tourism)". Bendras projekto siekis yra atkreipti potencialių turistų dėmesį į vienas patraukliausių šio regiono vietovių - Kauno ir Daugpilio fortus.
Projekto metu buvo atkurtas Daugpilio fortų 7 bastionas ir įėjimo vartai į Kauno 6 fortą. Abu objektai buvo atnaujinti ir pritaikyti rekreaciniams poreikiams. Įgyvendinus šį projektą buvo sukurtas naujas turistinis maršrutas „Nuo Kauno iki Daugpilio senuoju pašto traktu", jo viešinimui sukurti lankstinukai ir žemėlapiai.
Įrengti nuolatiniai informaciniai stendai Lietuvoje ir Latvijoje šalia naujo turistinio maršruto objektų. Taip pat apie naująjį turistinį maršrutą transliuojama reklama Kauno viešajame transporte bei spausdinama reklaminiuose skrydžių žurnaluose.
Siekiant skleisti žinią apie atnaujintus kultūros paveldo objektus kviečiame 23 žurnalistus gruodžio 16-17 vykti į Daugpilį. Pasirūpinsime transportu iš Kauno į Daugpilį, tuo tarpu Daugpilio miesto savivaldybė atsakinga už viešbučius, maitinimą, kultūrinę programą.
Išvykimas iš Kauno: Gruodžio 16 d. 08:30 nuo Kauno miesto savivaldybės.
Išvykimas iš Daugpilio: Gruodžio 17 d. 16 val. išvykimas į Kauną.
SVARBU: Dalyvaujančių žurnalistų bus prašoma parašyti apžvalgą apie aplankytus turizmo objektus atitinkamame regione ir apie naująjį turizmo maršrutą.
Iš anksto noriu padėkoti Jums už bendradarbiavimą. Jei kyla klausimų skambinkite žemiau nurodytais telefonais.
Pagarbiai,
Gintarė Damskytė-Rajackienė
Kauno miesto savivaldybės administracijos
Investicijų ir projektų skyriaus specialistė
Tel. 8-37 422932, vietinis - 2432
Mob. 8-615 27716
El.p. gintare.damskyte-rajackiene@kaunas.lt
www.kaunas.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-12-04 11:16
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media