2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Kvietimas į ,,Žurnalistų pusryčių'' seminarą Visagine

2021-12-02
 
Gerbiami kolegos, kviečiame žurnalistus į paskutinį ,,Žurnalistų pusryčių" mokymų ir seminarų ciklo renginį, kuris vyks gruodžio 7 d. 11-14 val. , antradienį, Visagine, viešojoje bibliotekoje (Taikos pr.52).
Regioninės žiniasklaidos atstovų iš visos Lietuvos laukia interneto žiniasklaidos rinkos žinovo Ričardo Baltaduonio seminaras. Tai vienas geriausių Lietuvos specialistų, išmanančių žiniasklaidos auditorijos plėtros internete galimybes. Į interneto platybes jis yra padėjęs sėkmingai žengti tradicinei komercinei spaudai, radijui ir televizijai. Šiuo metu Ričardas Baltaduonis yra LRT Interneto departamento vadovas.
Regionų žiniasklaida didžiąja dalimi tebėra popierinė, tačiau ateities kryptis yra aiški - internetas ir populiarieji socialiniai tinklai, kur jau dabar prisijungę nemažai regionų gyventojų.
Kaip pasiruošti transformacijai? Ar ji jums apskritai reikalinga ir kodėl? Kaip neprarasti ryšio su auditorija? Kaip lengva ranka neatiduoti savo skaitytojų abejotinos vertės ar net dezinformaciją skleidžiantiems kanalams internete? Kaip pasiruošti skaitmeninio saugumo iššūkiams?
10+ taktinės plėtros krypčių, visi reikalingi padaryti namų darbai ir praktinės užduotys bei patarimai - visiems į Visaginą atvykusiems regioninės žiniasklaidos atstovams.
Dalyvavimas seminare nemokamas, tačiau reikalinga registracija. Vietų skaičius ribotas, tad kviečiame registruotis kuo anksčiau.
Registracija: https://forms.gle/3HyiFzhbLHwkDWr59
Atvykstantieji į renginį patvirtina, kad sutinka laikytis organizatorių nustatytų saugaus bendravimo renginio metu reikalavimų, o bibliotekos darbuotojams pageidaujant - pateikti galiojantį galimybių pasą ir dėvėti kaukę.
Renginys bus transliuojamas, tačiau pageidaujantys atvykti klausyti seminarų gyvai ir susitikti seniai matytus kolegas laukiami Visagino viešojoje bibliotekoje Taikos pr. 52
Šiuos ,,Žurnalistų pusryčius‘‘ Lietuvos žurnalistikos centras organizuoja kartu su partneriais - ,,Tranparency International‘‘ Lietuvos skyriumi ir British Council Lithuania.
Daugiau apie ciklo renginius - Lietuvos žurnalistikos centro puslapyje internete ir Lietuvos žurnalistikos centro ,,Facebook‘‘ puslapyje.
Labai Jūsų lauksime.
Iki malonaus susitikimo,
Ieva Vinickytė
Didžioji g. 5, Vilnius, Lt-01128, Lietuva
Tel. +370 602 96 945
El. p. ieva@lzc.lt
www.lzc.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-12-02 12:21
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media