2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Trečiadienį darbiečiai pasirašys bendradarbiavimo susitarimą su Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmais

2013-08-06
 
Darbo partijos logotipas

Darbo partijos logotipas

 

Darbo partijos (leiboristų) informacijos centras informavo http://www.lzs.lt/, kad trečiadienį, rugpjūčio 7 d., 10 val. Seimo spaudos konferencijų salėje įvyks spaudos konferencija, po kurios bus pasirašytas bendradarbiavimo susitarimas tarp Darbo partijos (leiboristų) ir Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmu. Šio susitarimo tikslas - plėtoti bendradarbiavimą tarp žemės ūkio politiką formuojančių ir įgyvendinančių politikų bei šios srities asocijuotų struktūrų.

„Šiame Seime ir Vyriausybėje Darbo partija (leiboristai) turi labai geras sąlygas įgyvendinti savo rinkimų programą žemės ūkio politikos srityje. Labai svarbu, kad mes nesame uždari ir visada įsiklausome į visų suinteresuotų pusių pageidavimus bei pasiūlymus. Žemės ūkio rūmai yra svarbiausia nevyriausybinė organizacija, atstovaujanti žemdirbių ir kaimo gyventojų interesams, todėl platus bendradarbiavimas su ja yra būtinas efektyvios žemės ūkio politikos vykdymui", - sako Darbo partijos (leiboristų) pirmininkas Vytautas Gapšys.

Bendradarbiavimo susitarimą pasirašys Darbo partijos (leiboristų) pirmininkas V. Gapšys ir Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmų pirmininkas Andriejus Stančikas. Taip pat dalyvaus Seimo Kaimo reikalų komiteto bei Žemės ūkio ministerijos atstovai.

http://www.lzs.lt/ inf.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-08-06 16:34
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media