2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Socialinių reikalų ir darbo komitetų pirmininkų susitikimo „Užimtumo skatinimo veiksniai įgyvendinant strategiją „Europa 2020“ spaudos konferencija

2013-11-09
 
Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininkė Kristina Miškinienė

Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininkė Kristina Miškinienė

 

Seime, Spaudos konferencijų salėje lapkričio 11 d., pirmadienį, 13.30 val. įvyks Socialinių reikalų ir darbo komitetų pirmininkų susitikimo „Užimtumo skatinimo veiksniai įgyvendinant strategiją „Europa 2020" spaudos konferencija. Dalyvaus Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininkė Kristina Miškinienė, Europos Komisijos narys, atsakingas už užimtumą, socialinius reiklaus ir įtrauktį, Laslas Andoras (László Andor), Nyderlandų Karalystės Pirmųjų Rūmų Socialinių reikalų ir užimtumo komiteto pirmininkė Brigitė Van Der Burg (Brigitte Van Der Burg), Airijos Irachto Švietimo ir socialinės apsaugos komiteto pirmininkė Džoana Tafi (Joanna Tuffy).

Spaudos konferencijos, vykstančios Spaudos konferencijų salėje, tiesiogiai transliuojamos internetu. Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus Seimo internetinėje svetainėje prie nuorodos į tiesioginę spaudos konferencijos transliaciją. Klausimai bus priimami ir į juos atsakoma spaudos konferencijos metu. Esant galimybei į nespėtus atsakyti klausimus parlamentarai atsakys el. paštu po spaudos konferencijos.

Internete galima rasti ir spaudos konferencijų garso įrašus.

 

Seimo Ryšių su visuomene skyrius, tel. (8 5) 239 6210

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-09 11:05
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media