2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: UAB “New Vision Baltija kviečia žurnalistus į spaudos pusryčius

2013-10-07
 
 

Prekybos technologijų UAB "New Vision Baltija" kviečia Jus į spaudos pusryčius tema: "Nauja era mažmeninėje prekyboje: išmaniųjų telefonų populiarėjimas diktuoja naujus išmaniosios prekybos sprendimus".

Spaudos pusryčiai vyks spalio 10 d., 10 val., viešbutyje "Novotel", Gedimino pr. 16. Renginyje dalyvaus:

" UAB "New Vision Baltija" generalinis direktorius Evaldas Budvilaitis;

" Italijos mobiliųjų sprendimų bendrovės "RetAPPs" generalinis direktorius, vienas iš lyderiaujančių Italijos IT ir mažmeninės prekybos procesų ekspertų Alessandro Tiretta;

" UAB "New Vision Baltija" Verslo plėtros direktorius Apolinaras Škikūnas.

***

"Jokių eilių prie kasos, prekių iškrovimo ir susikrovimo: apsipirkdami prekybos centre tiesiog nuskanuojate išsirinktas prekes savo išmaniuoju telefonu, o specialiai jums skirtoje kasoje už jas tik sumokate."

Savitarnos skenavimo (self-scanning) sprendimas, pritaikytas išmaniųjų telefonų naudotojams - jau Lietuvoje. UAB "New Vision Baltija", pasirašiusi sutartį su Italijos IT bendrove "RetAPPs", tapo įgaliotąja atstove Baltijos valstybių, Skandinavijos bei Rusijos ir NVS rinkoms, kuriose lokalizuos ir plės novatorišką, išmaniesiems telefonams pritaikytą savitarnos skenavimo sprendimą, kurį jau įvertino didžiųjų Italijos ir kitų Europos šalių prekybos centrų pirkėjai.

Spaudos pusryčių metu Jums bus "gyvai" pademonstruotas šis savitarnos skenavimo sprendimas, turėsite galimybę daugiau sužinoti apie naujausias tendencijas mažmeninėje prekyboje, kokių iššūkių ir galimybių atnešė naujausios technologijos ir išmaniųjų telefonų populiarėjimas, galėsite užduoti dominančius klausimus patyrusiems Lietuvos ir Italijos prekybos sprendimų ekspertams.

 

Apie UAB "New Vision Baltija"

 

Šį spalį savo veiklos 20-metį mininti "New Vision Baltija" yra lietuviško kapitalo prekybos verslo technologijų bendrovė. Įmonė teikia verslo valdymo sprendimus bei sistemų integravimo ir priežiūros paslaugas prekybininkams Baltijos šalių regione ir aktyviai plečia veiklą kitose užsienio rinkose. Per 20 darbo metų su prekybos įmonėmis "New Vision Baltija" ne tik sukaupė solidžios patirties ir žinių, bet ir sukūrė tvirtus partnerystės ryšius su pasauliniais technologijų tiekėjais. Bendrovė, taikydama kompleksinį požiūrį ir sukauptą patirtį, padeda savo klientams gauti daugiau iš verslo sistemų, užtikrina patogų nenutrūkstamą kasdieninį darbą ir nuolatinį verslo procesų tobulinimą. "New Vision Baltija" įdiegtus sprendimus savo kasdienėje veikloje naudoja tokios žinomos prekybos bendrovės kaip "Apranga", "Čili", "Baltika", "IKI", "Kristiana", "Lėvuo", "Maxima", "Rimi Baltic", "Sportland LT" "Vilandra", "Vynoteka" ir daugelis kitų.

Įkurta: 1993 m.

Veikia: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, dukterinės kompanijos Rusijoje ir Suomijoje

Darbuotojai: 170+ darbuotojų, 60 serviso inžinierių tinklas Baltijos šalyse

Apyvarta: 2011 m.  - 29 842 000 Lt, 2012 m. - 35 536 000 Lt.

Biurai: Vilniuje, Klaipėdoje, Rygoje, Taline, Tartu, Sankt Peterburge, Helsinkyje.

Kompetencijos prekyboje: verslo valdymo sistemos, verslo analitika, lojalumo sprendimai, parduotuvės sistemos, savitarnos sprendimai, kortelių mokėjimo sistemos, svėrimo sprendimai, vaizdo analitika, paskirstymo ir tiekimo grandinė, klientų aptarnavimas.

 

Apie "RetAPPs"

 

"RetAPPs" yra Italijos bendrovė, kurianti mobiliojo apsipirkimo arba "išmaniosios prekybos" (prekybos, naudojant išmaniuosius telefonus) sprendimus. Šis verslo startuolis buvo įkurtas 2012 m. Italijoje, jos generaliniu direktoriumi tapo vienas iš lyderiaujančių šalies IT ir mažmeninės prekybos ekspertų Alessandro Tiretta.

"RetAPPs" bendrovės sukurti inovatyvūs sprendimai, skirti apsipirkimui naudojant išmaniuosius telefonus, buvo pristatyti 2012 m. ir juos savo veikloje iškart pritaikė keletas didžiausių Italijos prekybos tinklų - "Auchan", "Coop Estense", "Tigros" ir "Conad Centro Nord".

 

Daugiau informacijos:

Auksė Armonaitė Glodienė

"VOX PROXIMA"/Komunikacijos sprendimai

Mob. tel. 8 (611) 49933

El. paštas: aukse@voxproxima.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-10 08:09
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media