2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Kviečiame į Lietuvos susisiekimo ministro J. Narkevič ir Lenkijos infrastruktūros ministro A. Adamczyk spaudos konferenciją

2020-09-24
 
Rugsėjo 24 d. 11 val. Susisiekimo ministerijoje (219 salė) Lietuvos susisiekimo ministras Jaroslav Narkevič ir Lenkijos infrastruktūros ministras Andrzej Adamczyk pasirašys du bendradarbiavimo dokumentus - Susitarimo memorandumą dėl bendradarbiavimo tarp Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerijos ir Lenkijos Respublikos infrastruktūros ministerijos įgyvendinant ,,Rail Baltica" projektą bei Ketinimų protokolą dėl bendradarbiavimo gerinant pasienio regionų kelių infrastruktūrą.
Kviečiame dalyvauti dokumentų pasirašymo ceremonijoje ir po jos vyksiančioje spaudos konferencijoje.
Lenkijos infrastruktūros ministro A. Adamczyk oficialus vizitas į Lietuvą prasidėjo vakar. Lietuvos ir Lenkijos ministrai vakar ryte susitiko Seinuose, kur aptarė Lietuvos ir Lenkijos pasienio regionų kelių infrastruktūros gerinimo galimybes, apžiūrėjo vykstančius darbus Lenkijoje, magistralės „Via Baltica" ruože ties Lietuvos ir Lenkijos valstybių siena ir „Rail Baltica" geležinkelio linija traukiniu atvyko į Kauną. Kaune ministrai apžiūrėjo „Rail Baltica" statybas ties Kauno intermodaliniu terminalu. Šiandien nuo 10 val. ministrai tęsia darbą Susisiekimo ministerijoje. Po pasitarimo ministrai pasirašys bendradarbiavimo dokumentus.
Komunikacijos skyrius
Gedimino pr. 17, Vilnius 
Tel. (8 5) 239 3967
El. paštas: info@sumin.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-09-24 09:52
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media