2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: Kviečiame į almanacho “Žurnalistika” pristatymą

2009-11-17
 

Lapkričio 18 d., trečiadienį, 17 val. Vilniaus rotušėje rengiamas metinio almanacho “Žurnalistika” pristatymas visuomenei. Šis leidinys supažindina su žurnalistikos raida 2008 metais, pateikia įdomių įžvalgų ir leidžia giliau pažvelgti į spaudos ar elektroninės žiniasklaidos tendencijas.

 

Pasak almanacho redaktorės Aurelijos Arlauskienės, "keistas jausmas apima redaguojant leidinį, kuriame laikas matuojamas žodeliu „vakar“. Štai dabar laiko traukinys didžiausiu greičiu prašvilpia pro 2009-ųjų vėlyvą rudenį, o mes stovime 2008-ųjų žiniasklaidos stotelėje. Kviečiu visus, skubančius ir nelabai, prisėsti šalia. Ne tam, kad garsiai nusistebėtume, kodėl žiūrime į nuvažiuojantį traukinį, kai mūsų, žurnalistų, misija bėgti prieš jį…”

 

Leidinį, gausiai iliustruotą dailininko Mečislovo Ščepavičiaus piešiniais, kolegų nuotraukomis bus galima įsigyti renginio metu. Beje, Rotušėje bus ir praėjusiais metais išleisto almanacho “Žurnalistika” egzempliorių. Atėjusieji į renginį galės įsigyti abu leidinius.

 

Kviečiame Jus į renginį ir į almanacho “Žurnalistika” bičiulių būrį!

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-11-17 11:38
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media